Webinaari: Excel peruskurssi

Koulutus sopii erittäin hyvin Excel-taulukkolaskentaa käyttäville henkilöille, jotka haluavat saada varmuutta Excelin peruskäyttöön. Oikein käytettynä Excel on mahtava työkalu!

Verkkokoulutuspaketista saat tuhdit eväät arjen työkalujen hyödyntämiseen. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat selkeät ohjeet ja osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Verkkokoulutuksessa saat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

Mitä tulee huomioida, kun luon Excel-taulukon tai käytän valmista taulukkoa?

• Taulukon luominen ja muokkaaminen
  • Tiedon syöttö ja muokkaaminen
  • Tiedon tyypit (luku, teksti, päivämäärä)
  • Työkirjan/taulukon tallentaminen, kopiointi ja siirtäminen
  • Näkymän hallinta
  • Tulostusasetukset ja tulostaminen

Miten hyödynnän sujuvasti peruskaavoja ja funktioita?

• Kaavan luominen ja kopiointi
  • Suora ja suhteellinen viittaus
  • Helpot lasku- ja tekstifunktiot
  • Kaavojen tarkastaminen

Kuinka lajittelen ja suodatan tärkeät tiedot isosta aineistosta?

• Lajittelu
  • Pikasuodatus

Kouluttajina toimivat asiantuntijat Powen Oy:ltä. Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden koulutttamisesta, konsultoinnista ja projekteista.

Osallistumismaksu:

Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 120 € + alv 24 %, normaalihinta 190 € + alv 24 %. Laskutamme maksun jälkikäteen.

Lisätietoa webinaarista: koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen pe 25.1.2019 klo 15.00 mennessä

28.1.