Webinaari: Excel-raportointi: Pivot ja Excel BI

23.3.2020 klo 10:00 - 11:30

Kauppakamarien Powenin verkkokoulutuksiin osallistuneiden palautteita:

”Aivan loistava kouluttaja, kiitos:)”
”Pivot on aivan uskomaton työkalu raportointiin!”
”Excel BI:n avulla työaikaa säästyy huomattavasti!”

Excel on loistava työväline raportointiin. Se on parhaimmillaan muiden järjestelmien rinnalla, kun haluat yhdistää tietoja useista eri lähteistä ja saada niistä selkeitä raportteja. Säästät lisenssikuluissa, kun hyödynnät olemassa olevaa järjestelmää – Exceliä. Kun rutiinit automatisoidaan Excelin avulla, syntyy välitöntä työajansäästöä.

Koulutus sopii sinulle, joka työssäsi luot raportteja ja yhteenvetoja tilannekatsauksiin ja päätöksentekoon. Haluat löytää isoista datamääristä oleellisen tiedon: trendejä, poikkeamia ja syy-seuraussuhteita. Haluat tuottaa liiketoiminnalle selkeitä raportteja mahdollisimman nopeasti ja esittää tulokset yleisölle vaikuttavasti.

Koulutuksessa opit luomaan Pivotin avulla isosta aineistosta dynaamisia ja visuaalisia raportteja nopeasti ja helposti liiketoiminnan tarpeisiin. PowerPivot ja PowerQuery ovat tehneet Excelistä raportointijärjestelmän, jolla voi yhdistää eri aineistoja ja luoda entistä monipuolisimpia raportteja.

Verkkokoulutuspaketista saat tuhdit eväät arjen työkalujen hyödyntämiseen. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat sähköpostiin osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Verkkokoulutuksessa saat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

• Mitä Excel tarjoaa yrityksen raportointiin?
  • Kuinka muodostan Pivot-taulukon ja -kaavion?
  • Kuinka saan dynaamisuutta osittajan avulla?
  • Miten voin hyödyntää PowerPivotia ja PowerQuery-ohjelmaa raportoinnissa?
  • Miten automatisoin toistuvia vaiheita Excel BI:n avulla?

Kouluttajina toimivat asiantuntijat Powen Oy:ltä. Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja projekteista.

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 120 € + alv 24 %, normaalihinta 190 € + alv 24 %. Laskutamme maksun jälkikäteen.

Lisätietoa koulutuksesta: koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen pe 20.3.2020 klo 12.00 mennessä

23.3.2020