Webinaari: Power BI -raporttien julkaisu, jakaminen ja hallinta

Oletko tehnyt organisaatiollesi hienon Power BI raportin, mutta et ole varma miten se olisi järkevintä jakaa käyttäjille? Tuntuuko Power BI:n lisensointimalli sekavalta? Pitäisikö sinun määritellä raportille käyttäjäryhmäkohtaisia suodattimia, mutta et ole varma kuinka ne tehdään? Tai meneekö sormi suuhun datan päivityksen, gatewayn tai admintyökalujen kanssa? Tässä koulutuksessa käydään kaikki edellämainitut asiat läpi tiiviissä paketissa. Saat hyvän käsityksen raporttien erilaisista jakotavoista ja opit hallinnoimaan jaettuja raportteja.

Koulutus on tarkoitettu Power BI työkalua jo jonkin verran tunteville henkilöille. Emme käy läpi varsinaista raporttien koostamista, vaan keskitymme valmiiden raporttien julkaisuun, jakoon ja hallinnointiin.

Koulutuksessa käydään läpi seuraavat asiat:

Johdanto

Power BI lisenssit

• Erilaiset lisenssit, niiden ominaisuudet ja hinnat

Raporttien julkaiseminen

• Omaan työtilaan
  • Jaettuun työtilaan

Raporttien jakaminen

• Erilaisten jakotapojen erot
  • Uuden sovellustyötilan luominen
  • Jakaminen työtilan kautta
  • Jakaminen julkaisemalla internetiin
  • Koontinäyttöjen luominen
  • Koontinäyttöjen jakaminen
  • Jakaminen sovelluksen kautta

Row level security

• Mitä on row level security?
  • Row level securityn määrittäminen Power BI desktopissa
  • Row level securityn määrittäminen Power BI servicessä

Enemmän irti datasta

• Q&A
  • Quick insigths
  • Valmiit sovellukset
  • Ajastettu datan päivitys
  • Power BI gateway
  • Hallintaportaali

Aikataulu:
klo 9.50              liittyminen webinaariin

klo 10.00            webinaari alkaa

klo 11.30             webinaari päättyy

Kouluttaja Maija Andersson toimii Pinjalla BI asiantuntijana ja koulutusvastaavana. Maija kiinnostui datan raportoinnista ja visualisoinnista yliopisto-opintojensa aikana ja Power BI:n parissa hän on työskennellyt vuodesta 2016 alkaen. Kouluttajana Maijalla on rauhallinen ja innostava ote ja hän käy asiat läpi selkeiden esimerkkien kautta.

Osallistumismaksu:
kauppakamarin jäsenetuhinta 120 € + alv 24 %, normaalihinta 190 € + alv 24 %. Maksu laskutetaan webinaarin jälkeen.

Lisätietoja:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: ke 10.6. klo 12.00 mennessä

11.6.