Webinaari: Raportoi ja analysoi Microsoft Power BI -työkalulla -jatko

Koulutus sopii raportoinnin ja BI-ammattilaiselle, joille Microsoft Power BI -työkalu on tuttu ja jotka haluavat laajentaa osaamistaan työkalun hyödyntämisestä. Koulutuksessa syvennetään Power BI -osaamista perehtymällä tietomallien luontiin, DAX-kielen mahdollisuuksiin ja raporttien visualisointiin sekä jakamiseen.

Jos sinulle ei ole aikaisempaa kokemusta Power BI -työkalusta, suosittelemme Raportoi ja analysoi Microsoft Power BI -työkalulla – perusteet -koulutusta ma 24.9. tai ma 12.11.2018.

Verkkokoulutuspaketista saat tuhdit eväät arjen työkalujen hyödyntämiseen. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat selkeät ohjeet ja osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Verkkokoulutuksessa käydään läpi:

Power BI:n eri käyttötarkoitukset: Power BI Desktop, Power BI Free, Power BI Pro ja Power BI Premium

Taustatyöt ja datan haku ja muokkaus
Query Editorin käyttö
Datan haku ja yhdistäminen
Import vs Direct Query

Tiedon mallintaminen
DAX-kieli tietomallinnukseen
Lasketut sarakkeet, mittarit ja taulut
Time intelligence
Quick measures

Raporttien teko ja visualisointi
Visualisointien luonti ja muokkaaminen
Custom visuals

Raporttien julkaisu ja jakaminen
Julkaisu Power BI Serviceen
Mahdollisuudet raporttien jakamiseen
Datan päivityksen automatisointi
Power BI Gateway

Kouluttajina toimivat asiantuntijat Powen Oy:ltä. Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja projekteista.

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 95 € + alv 24 %, normaalihinta 125 € + alv 24 %. Laskutamme maksun jälkikäteen.

Lisätietoa koulutuksesta: koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen pe 7.12. klo 15.00 mennessä

10.12.