Webinaari: Raportoi ja analysoi Microsoft Power BI -työkalulla -perusteet

Päivitä osaamisesi ajantasalle! Excelin uusiin versioihin on tullut paljon uusia ominaisuuksia. Päätöksenteko vaatii luotettavaa, selkeästi esitettyä ja oikeassa muodossa olevaa tietoa.

Verkkokoulutuspaketista saat tuhdit eväät arjen työkalujen hyödyntämiseen. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat selkeät ohjeet ja osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Koulutus sopii sinulle, joka haluat kehittää raportointiprosesseja uudelle tasolle ja löytää sopivan raportointityökalun. Koulutuksessa kuulet, mitä mahdollisuuksia Microsoftin raportointityökalu Power BI tarjoaa tiedolla johtamiseen, arjen raportointiin, visualisointiin ja analytiikkaan.

Power BI:n avulla eri järjestelmien dataa on vaivatonta yhdistää ja siitä saadaan muodostettua visuaalisesti vaikuttavia mittareita ja graafeja. Koulutuksessa käydään vaihe vaiheelta läpi, kuinka pääset työkalun avulla helposti alkuun. Saat selkeät ohjeet siitä, kuinka voit ottaa Power BI:n maksuttomasti käyttöön.

Verkkokoulutuksessa käydään läpi:

• Mikä on Microsoft Power BI -raportointityökalu?
    * Power BI:hin liittyvät peruskäsitteet
    * Power BI:n eri versiot
    * Lisenssointi
  • Taustatyöt Power BI Desktop:lla
    * Datan hakeminen
    * Tietomallin luonti
    * Raporttien luominen
    * Raportin koostaminen
    * Visualisointi
  • Dashboardit ja jakaminen Power BI -palvelulla
    * Raporttien jakaminen
    * Dashboardit
    * Mobiilikäyttö
    * Helpot analyysit

Kouluttajina toimivat asiantuntijat Powen Oy:ltä. Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja projekteista.

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 120 € + alv 24 %, normaalihinta 190 € + alv 24 %. Laskutamme maksun jälkikäteen.

Lisätietoa koulutuksesta: koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen pe 27.9. klo 12.00 mennessä

30.9.