Webinaari: Talouden johtaminen

Johtaminen tehostuu – seuraako henkilöstösi osaaminen mukana kehityksessä? Talous on johtamisen tärkein tukityöväline

Jos johtamista tarkastelee talouden silmin, voidaan todeta, ettei kassavirtaa, kuten ei myöskään taloutta ylipäätään tarvitse edes johtaa. Sitä vastoin toimintaa johdetaan.

”Talouden johtaminen” -koulutus tehostaa johtamista ja seurantaa sekä antaa eväät käyttää talouden tarkinta mittaria, konkreettista rahaa, johtamisen todellisena tukityövälineenä. Lisäksi koulutus tuo esille, miten kassavirtatulos johtamisen tukena auttaa lisäämään reagointikykyä sekä reaktionopeutta.

Koulutuksen aikana esitellyt case-tapaukset antavat apuvälineitä siihen, miten soveltaa talouden tarkinta mittaria omassa operatiivisessa ja strategisessa johtamisessa. Lisäksi koulutuksessa tulee esille mitä liiketoimintaan vaikuttavia mittareita ja tekijöitä on seurattava huolella ja miksi niistä on hyötyä johtamisen tukityövälineenä yrityksen prosesseissa tapahtuvien muutosten osoittajana.

Miksi osallistua koulutukseen?
1. Saat eturivin paikalta tietoa siitä, miten johtaminen on jo muuttunut sekä miten se on muuttumassa!
2. Opit kassavirtatuloksien menetelmää, vertailtavuutta sekä eroavaisuuksia virallisiin tuloksiin nähden!
3. Opit ymmärtämään, millä tavoin laskettu kassavirtatulos toimii parhaiten johtamisen, seurannan ja toiminnan ohjauksen apuvälineenä. Lisäksi opitaan lisää siitä, mitä johtaminen tarkoittaa – joko organisaatioissa työskentelevien ihmisten johtaminen tai sitten oman työn johtaminen!
4. Yrityselämän case-esimerkkien avulla saat apuvälineitä siihen, miten soveltaa talouden tarkinta mittaria omassa operatiivisessa ja strategisessa johtamisessa!

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti omistajille, toimitusjohtajille ja johtoryhmille.

Ohjelma:

klo 8.45-9      liittyminen webinaariin

klo 9

Johtaminen muuttuu – entä johtamisen työvälineet?
• Hinta-, kustannus-, laatu-, asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyskilpailusta johtamisen tehostamiskilpailuun
• Kassavirtatulos johtamisen, seurannan ja toiminnan ohjauksen tukena

Miten kassavirtatulos lasketaan ja miten se tukee johtamista?
• Konsernien, tulosyksiköiden ja kustannuspaikkojen sekä tiimien johtamisen, seurannan ja ohjauksen tehostaminen kassavirtatulosodotusten ja automaattiennusteiden avulla

Talous johtamisen tukena – Tuotannon (toiminnan), markkinoinnin, henkilöstön- ja muiden resurssien näkökulmat?
• Miten talouden tarkin mittari, konkreettinen raha, toimii johtamisen todellisena tukityövälineenä
• Miten sovelletaan omassa operatiivisessa ja/tai strategisessa johtamisessa

klo 12              webinaari päättyy

Kouluttajana on LJK Riku Lehtinen.

Pääanalyytikko ja hallituksen puheenjohtaja, Strategic Accounting Finland Oy. Liike-elämän ja johdon konsultit LJK ry:n jäsen.
Riku on Suomen kokeneimpiin kuuluva liikkeenjohdon konsultti, erityisalueenaan talousmallinnus. Hän on konsultoinut ja kouluttanut tuhansia yrityksiä ja ihmisiä niin yksityisellä, julkisella kuin kolmannella sektorilla vuodesta 1976 lähtien.
Riku on analysoinut neljällä vuosikymmenellä yli 6.000 yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin talousyksikön kassavirtojen käyttäytymistä kaikilta toimialoilta ympäri maailmaa muun muassa johtamisen, markkinoinnin, tuotannon, prosessien, investointien, sopeutusten, kannustin-järjestelmien, omistajan vaihdosten, fuusioiden sekä konsernien ja niiden osien näkökulmista.

Osallistumismaksu:

kauppakamarin jäsenhinta 280 € + alv 24 %, normaalihinta 405 € + alv 24 %. Laskutamme maksun jälkikäteen.

Lisätietoa webinaarista:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: ma 2.11. klo 12 mennessä

3.11.