Webinaari: Videomarkkinoinnin työpaja

26.10.2020 klo 12:00 - 15:00

Webinaarissa saat uusimmat tiedot sosiaalisen median hyödyntämisestä videomarkkinoinnissa teorian ja käytännönläheisten harjoitusten avulla.

Videoiden rooli kasvaa koko ajan Some-markkinoinnissa, mutta miten saamme toteutettua laadukkaita videoita kustannustehokkaasti? Tämän koulutuksen jälkeen osallistuja ymmärtää millaiset videot toimivat Facebookissa ja Instagramissa sekä osaa editoida ja tekstittää niitä itsenäisesti.

Osallistujilla tulee olla tietokoneen lisäksi käytettävissä älypuhelin/tablet, jotta harjoituksiin pystyy osallistumaan tehokkaasti.

Tavoitteet

• Ymmärtää millaiset videot toimivat sosiaalisessa mediassa
  • Oppia videoiden tekniset vaatimukset ja tyylierot Facebookissa sekä Instagramissa
  • Oppia luomaan tekstityksiä videoihin
  • Oppia editoimaan videoita itsenäisesti Facebookiin ja Instagramiin

Ohjelma:
klo 11:45 linkki aukeaa, mahdollisuus verkostoitua ja tavata kouluttaja

klo 12 vuorovaikutteinen teoriaosuus ja käytännönläheiset harjoitukset:

1. Videomarkkinointi Facebookissa
        – Parhaat käytännöt – selkeä prosessi videon luonnista
        – Kuvasuhteet ja muut tekniset vaatimukset
        – Tekstitysten lisäys videoon
        – Case-esimerkit ja –harjoitukset
      2.  Videomarkkinointi Instagramissa
        – Parhaat käytännöt – Millaiset videot toimivat ja miten ne eroavat Facebookista.
        – Kuvasuhteet ja muut tekniset vaatimukset
        – Case-esimerkit ja –harjoitukset
      3. Videoiden editointi helposti
        – InShot mobiilisovellus
        – Powerpoint diaesitysvideoiden rakentajana
        – Case-esimerkit ja -harjoitukset

klo 15 webinaari päättyy

Koulutus järjestetään etänä liveyhteydellä. Koulutusta varten tarvitset toimivan netin sekä tietokoneen. Suosittelemme kuulokkeiden käyttöä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 19.10.2020

Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse linkin webinaariin ennen koulutusta.

Osallistumismaksu:

Kauppakamarin jäsenetuhinta 280 € + alv 24 %
Normaalihinta 380 € + alv 24 %

Kouluttajan terveiset:

Terve, olen Taneli Katila ja toimin kouluttajana webinaareissa. Olen Ideal Digi Oy:n osakas. Olen auttanut jo yli 100 yritystä ja organisaatiota hyödyntämään sosiaalista mediaa parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Aikaisemmin olen työskennellyt Suomen johtavassa sosiaalisen median asiantuntijayrityksessä Dinglessä, jossa tein some-markkinointia isoille yrityksille. Lisäksi olen työskennellyt sosiaalisen median seurannan ja mittaamisen parissa globaalissa Meltwater yrityksessä.

Koulutuksissa saat uusimmat tiedot sosiaalisen median hyödyntämisestä, teorian ja käytännönläheisten harjoitusten avulla.

Nähdään koulutuksissa,
Taneli