Webinaari: Visuaaliset raportit Microsoft Power BI -työkalulla

Päivitä osaamisesi ajantasalle! Excelin uusiin versioihin on tullut paljon uusia ominaisuuksia.

Verkkokoulutuspaketista saat tuhdit eväät arjen työkalujen hyödyntämiseen. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat selkeät ohjeet ja osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Koulutus sopii raportoinnin ja BI-ammattilaiselle, joille Microsoft Power BI -työkalu on tuttu ja jotka haluavat laajentaa osaamistaan työkalun hyödyntämisestä. Koulutuksessa syvennetään Power BI -osaamista perehtymällä tietomallien luontiin, DAX-kielen mahdollisuuksiin ja raporttien visualisointiin sekä jakamiseen.

Verkkokoulutuksessa käydään läpi:

• Power BI:n eri käyttötarkoitukset: Power BI Desktop, Power BI Free, Power BI Pro ja Power BI Premium
  • Taustatyöt ja datan haku ja muokkaus
    * Query Editorin käyttö
    * Datan haku ja yhdistäminen
    * Import vs Direct Query
  • Tiedon mallintaminen
    * DAX-kieli tietomallinnukseen
    * Lasketut sarakkeet, mittarit ja taulut
    * Time intelligence
    * Quick measures
  • Raporttien teko ja visualisointi
    * Visualisointien luonti ja muokkaaminen
    * Custom visuals
  • Raporttien julkaisu ja jakaminen
    * Julkaisu Power BI Serviceen
    * Mahdollisuudet raporttien jakamiseen
    * Datan päivityksen automatisointi
    * Power BI Gateway

Kouluttajina toimivat asiantuntijat Powen Oy:ltä. Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja projekteista.

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 120 € + alv 24 %, normaalihinta 190 € + alv 24 %. Laskutamme maksun jälkikäteen.

Lisätietoa koulutuksesta: koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen pe 4.10. klo 12.00 mennessä

7.10.