Webinaari: Visuaaliset raportit Microsoft Power BI -työkalulla

Koulutus sopii raportoinnin ja BI-ammattilaiselle, joille Microsoft Power BI -työkalu on tuttu ja jotka haluavat laajentaa osaamistaan työkalun hyödyntämisestä. Koulutuksessa syvennetään Power BI -osaamista perehtymällä tietomallien luontiin, DAX-kielen mahdollisuuksiin ja raporttien visualisointiin sekä jakamiseen.

HUOM! Jos sinulle ei ole aikaisempaa kokemusta Power BI -työkalusta, suosittelemme Raportoi ja analysoi Microsoft Power BI -työkalulla – perusteet -koulutusta ma 1.4.2019.

Verkkokoulutuspaketista saat tuhdit eväät arjen työkalujen hyödyntämiseen. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat selkeät ohjeet ja osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Verkkokoulutuksessa käydään läpi:

• Power BI:n eri käyttötarkoitukset: Power BI Desktop, Power BI Free, Power BI Pro ja Power BI Premium
  • Taustatyöt ja datan haku ja muokkaus
    • Query Editorin käyttö
    • Datan haku ja yhdistäminen
    • Import vs Direct Query
  • Tiedon mallintaminen
    • DAX-kieli tietomallinnukseen
    • Lasketut sarakkeet, mittarit ja taulut
    • Time intelligence
    • Quick measures
  • Raporttien teko ja visualisointi
    • Visualisointien luonti ja muokkaaminen
    • Custom visuals
  • Raporttien julkaisu ja jakaminen
    • Julkaisu Power BI Serviceen
    • Mahdollisuudet raporttien jakamiseen
    • Datan päivityksen automatisointi
    • Power BI Gateway

Kouluttajina toimivat asiantuntijat Powen Oy:ltä. Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja projekteista.

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 120 € + alv 24 %, normaalihinta 190 € + alv 24 %. Laskutamme maksun jälkikäteen.

Lisätietoa koulutuksesta: koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen pe 12.4. klo 15.00 mennessä

15.4.