Webinar: Ändringar i momslagen 2021

Den särskilda ordningen för mervärdesskatt som hittills tillämpats vid försäljning av teletjänster och elektroniska tjänster till konsumenter ska från sommaren 2021 utvidgas till att gälla all tjänsteförsäljning inom Eu som riktas till konsumenter. Samtidigt sker också ändringar i fråga om import av varor och varuförsäljning till konsumenter inom Eu. Under webinariet går vi igenom ändringarna, des inverkan på eu-handeln samt andra ändringar som planerats i momsbeskattningen under 2021.

• höjning av gränsen för ringa verksamhet
  • utökad tillämpning av den särskilda ordningen för moms vid internationella tjänster
  • övriga ändringar gällande internationell handel

Föreläsare: Karl-Johan Sigfrids, Certima Oy

Pris:
Handelskammarens medlemspris 120 € + moms 24 %, normalpris 175 € + moms 24 %.

Anmälning: senast 14.1.2021 (obs!)