WORK2017 – Työ ja työvoima digitaalisessa tulevaisuudessa

16.8. - 18.8.

Kansainvälinen tiedekonferenssi WORK2017- Work and Labour in the Digital Future keskittyy ajankohtaiseen työelämän tutkimukseen monitieteisesti. Konferenssin pääteemana on ”Työ ja työvoima digitaalisessa tulevaisuudessa”.  Konferenssin puheenjohtajana toimii professori Anne Kovalainen Turun kauppakorkeakoulun johtamisen ja yrittäjyyden laitokselta.

Konferenssissa esiintyy viisi kansainvälisesti ansioitunutta pääpuhujaa: Professori Martin Kenney (UC Davis and Berkeley), professori Monder Ram OBE (U Birmingham), Executive Director Marina Gorbis (IFTF), professori Jerry Jacobs (U Penn) ja Senior Research Scientist Peter Levin (Intel Corporation).

Konferenssissa kokoontuu 26 eri aiheista ryhmää, joissa kussakin useita tutkimusesityksiä. Aiheet kattavat työn ja työelämän tutkimuskentän laajasti ja monipuolisesti käsitellen mm. digitalisaation ja työn välistä suhdetta, töiden organisointia, kestävän työelämän edellytyksiä, koulutusta, työhyvinvointia, työelämän monimuotoisuutta, työmarkkinoita ja työllisyyttä. Osallistujat ovat tervetulleita seuraamaan uusien tutkimustulosten esittelyjä.

Kohderyhminä ovat työn ja työelämän tutkijat eri tieteenaloilla sekä yhtä lailla työelämän kehittäjät sekä asiantuntijat, jotka kaipaavat uutta tutkimustietoa ja sovelluksia työelämän haasteisiin. Konferenssiesityksistä laaditaan e-kirja, joka sisältyy konferenssimateriaaleihin.

Konferenssi on englanninkielinen.

Osallistumismaksu:

Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 180 €. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja päiväohjelman mukaiset tarjoilut.

Ilmoittautumiset 15.6.2017 mennessä.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
16.8.
Loppuu:
18.8.
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Turun työtieteiden keskus ,Turun kauppakorkeakoulu, Suomen Akatemian rahoittama SwiPe-projekti
Sähköposti:
work2017@utu.fi