Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

WORK2017 – Työ ja työvoima digitaalisessa tulevaisuudessa

16.8.2017 - 18.8.2017

Kansainvälinen tiedekonferenssi WORK2017- Work and Labour in the Digital Future keskittyy ajankohtaiseen työelämän tutkimukseen monitieteisesti. Konferenssin pääteemana on ”Työ ja työvoima digitaalisessa tulevaisuudessa”.  Konferenssin puheenjohtajana toimii professori Anne Kovalainen Turun kauppakorkeakoulun johtamisen ja yrittäjyyden laitokselta.

Konferenssissa esiintyy viisi kansainvälisesti ansioitunutta pääpuhujaa: Professori Martin Kenney (UC Davis and Berkeley), professori Monder Ram OBE (U Birmingham), Executive Director Marina Gorbis (IFTF), professori Jerry Jacobs (U Penn) ja Senior Research Scientist Peter Levin (Intel Corporation).

Konferenssissa kokoontuu 26 eri aiheista ryhmää, joissa kussakin useita tutkimusesityksiä. Aiheet kattavat työn ja työelämän tutkimuskentän laajasti ja monipuolisesti käsitellen mm. digitalisaation ja työn välistä suhdetta, töiden organisointia, kestävän työelämän edellytyksiä, koulutusta, työhyvinvointia, työelämän monimuotoisuutta, työmarkkinoita ja työllisyyttä. Osallistujat ovat tervetulleita seuraamaan uusien tutkimustulosten esittelyjä.

Kohderyhminä ovat työn ja työelämän tutkijat eri tieteenaloilla sekä yhtä lailla työelämän kehittäjät sekä asiantuntijat, jotka kaipaavat uutta tutkimustietoa ja sovelluksia työelämän haasteisiin. Konferenssiesityksistä laaditaan e-kirja, joka sisältyy konferenssimateriaaleihin.

Konferenssi on englanninkielinen.

Osallistumismaksu:

Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 180 €. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja päiväohjelman mukaiset tarjoilut.

Ilmoittautumiset 15.6.2017 mennessä.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
16.8.2017
Loppuu:
18.8.2017
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Turun työtieteiden keskus ,Turun kauppakorkeakoulu, Suomen Akatemian rahoittama SwiPe-projekti
Sähköposti:
work2017@utu.fi
Kotisivu:
http://www.work2017.fi

Tapahtumapaikka

Turun kauppakorkeakoulu
Rehtorinpellonkatu 3
Turku, 20520
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy