WTC Turku startti 2021

WTC Turku on osa globaalia verkostoa, joka edistää ja vahvistaa kansainvälistä kauppaa. Yli 300 WTC:tä lähes sadassa maassa muodostavat yhteisön, jonka kautta yritykset voivat etsiä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita eri puolilta maailmaa.

Lämpimästi tervetuloa WTC Turun vuoden 2021 starttitilaisuuteen maanantaina 8.2. klo 14 alkaen. Tilaisuudessa kuullaan muun muassa Keskuskauppakamarin johtaja, kansainvälisen kauppakamarin maajohtaja Timo Vuori. Tilaisuudessa julkistetaan myös Turun kauppakamarin kansainvälistymisvaliokunnan vuoden 2020 vientipalkinto.

Tarkka ohjelma päivittyy pian.

8.2.
Tapahtumaluokka: