WTC: Trade Finance – kilpailuetua kv-rahoituksesta

Menestyksekkään kansainvälisen kaupan edellytyksenä on, että yritys saa kotiutettua asiakkailta saatavat summat. Ympäri maailmaa on erilaisia poliittisia ja taloudellisia riskejä, jotka voivat uhata näitä saatavia. Riskeihin voidaan varautua eri keinoin, ja niitä voidaan myös pienentää tai välttää kokonaan. Rahoitus voi myös olla yksi tärkeä kilpailukeino globaaleilla markkinoilla.

Ohjelma:

klo 8.45 Ilmoittautuminen ja aamupalatarjoilu

klo 9.00
Kaupan rahoitus viennin tukena

– Vientikaupan vastapuoliriskit ja niiden hallinta.
– Ostajarahoituksesta kilpailuetua vientikauppoihin
– Asiakkaan tunteminen – Hyötynäkökulmia myyjän kannalta

Finnveran vientikaupan instrumentit

klo 11.15 Kahdenkeskiset tapaamiset asiantuntijoiden kanssa. Voit varata kahdenkeskisen tapaamisajan (15 min) keskustellaksesi yrityksesi konkreettisista kysymyksistä.

Asiantuntijat: myyntipäällikkö Pekka Paju, OP-Yrityspankki; rahoituspäällikkö Erno Ihto, Finnvera sekä asiakkuusjohtaja Gitta Nirhamo Turun seudun osuuspankki.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä OP Yrityspankin sekä Finnveran  kanssa. Ilmoittaudu mukaan 5.3. mennessä tästä linkistä. Tilaisuus on maksuton, mutta perimme 30 euron No-Show -maksun peruuttamattomista ilmoittautumisista.

Lisätiedot: WTC-päällikkö Jaana Mäkikalli, p. 050 3037725, jaana.makikalli@wtc-turku.fi

Tarkemmat tiedot

16.3.