Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

WTC: Trade Finance – kilpailuetua kv-rahoituksesta

16.3. klo 09:00 - 11:00

Menestyksekkään kansainvälisen kaupan edellytyksenä on, että yritys saa kotiutettua asiakkailta saatavat summat. Ympäri maailmaa on erilaisia poliittisia ja taloudellisia riskejä, jotka voivat uhata näitä saatavia. Riskeihin voidaan varautua eri keinoin, ja niitä voidaan myös pienentää tai välttää kokonaan. Rahoitus voi myös olla yksi tärkeä kilpailukeino globaaleilla markkinoilla.

Ohjelma:

klo 8.45 Ilmoittautuminen ja aamupalatarjoilu

klo 9.00
Kaupan rahoitus viennin tukena

– Vientikaupan vastapuoliriskit ja niiden hallinta.
– Ostajarahoituksesta kilpailuetua vientikauppoihin
– Asiakkaan tunteminen – Hyötynäkökulmia myyjän kannalta

Finnveran vientikaupan instrumentit

klo 11.15 Kahdenkeskiset tapaamiset asiantuntijoiden kanssa. Voit varata kahdenkeskisen tapaamisajan (15 min) keskustellaksesi yrityksesi konkreettisista kysymyksistä.

Asiantuntijat: myyntipäällikkö Pekka Paju, OP-Yrityspankki; rahoituspäällikkö Erno Ihto, Finnvera sekä asiakkuusjohtaja Gitta Nirhamo Turun seudun osuuspankki.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä OP Yrityspankin sekä Finnveran  kanssa. Ilmoittaudu mukaan 5.3. mennessä tästä linkistä. Tilaisuus on maksuton, mutta perimme 30 euron No-Show -maksun peruuttamattomista ilmoittautumisista.

Lisätiedot: WTC-päällikkö Jaana Mäkikalli, p. 050 3037725, jaana.makikalli@wtc-turku.fi

Tiedot

Päivämäärä:
16.3.
Aika:
09:00 - 11:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

WTC Turku, Vierailukeskus Joki
Lemminkäisenkatu 12 B
Turku, 20520
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy