Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Yrityksestäsi hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä?

16.4. klo 08:00 - 10:00

Tutustu Ilmastositoumukseen – Maksuttomat tietoiskut Keskuskauppakamarilla

Tavoitteena on, että suomalaiset yritykset ovat hiilineutraaleja vuoteen 2035 tai viimeistään vuoteen 2040 mennessä. Ilmastotavoitteiden saavuttaminen hyödyttää yritystä myös liiketaloudellisesti, sillä hiilijalanjäljen pienentäminen voi vähentää yrityksen kustannuksia. Asiakkaat ja sidosryhmät arvostavat ja edellyttävät vastuullisuutta. Sitä edellytetään yhä useammin myös tarjouskilpailuissa.

Päästövähennyksiin sitoutumisesta voit kertoa Keskuskauppakamarin myöntämällä Ilmastositoumus-tunnuksella. Ilmastositoumuksen painopisteinä ovat yrityksen toiminnan suorat päästöt, tavarakuljetusten päästöt ja henkilöliikkumisen päästöt sekä tietyissä tapauksissa myös ostettujen tuotteiden ja palvelujen päästöt. Tule mukaan ja tee Ilmastositoumus, laadi tiekartta päästöjen vähentämiseksi ja viestitä siitä yritysmarkkinoinnissa.

Ilmastositoumus kannattaa:
– Hiilijalanjälkeä pienentämällä voit saavuttaa yrityksellesi kustannussäästöjä.
– Asiakkaat ja sidosryhmät arvostavat ja vaativat vastuullisuutta.
– Yrityksesi on mukana hillitsemässä ilmastonmuutosta.
– Suomalaiset yritykset ovat vastuullisuuden suunnannäyttäjiä koko maailmassa

Keskuskauppakamari järjestää maksuttomia aamiaistilaisuuksia, joissa voit tutustua Ilmastositoumukseen.

Kerromme, kuinka yrityksesi voi olla vastuullisuuden suunnannäyttäjä, mitä hyötyjä Ilmastositoumuksesta yrityksellesi on ja mitä Ilmastositoumus edellyttää. Tietoiskuissa käymme läpi päästölähteitä ja kerromme, mistä yrityksesi voi hakea päästölähteisiin liittyviä tietoja. Asiantuntijana tilaisuuksissa toimii Keskuskauppakamarin vastuullisuusasiantuntija Eero Yrjö-Koskinen.
Tietoiskut on suunnattu yritysjohdolle, tuotanto- ja ympäristövastaaville sekä vastuullisuudesta kiinnostuneille.

torstaina 16.4. klo 8 – 10 tietoisku toteutetaan etäyhteyksin klo 8.30 – 9.30

Tiedot

Päivämäärä:
16.4.
Aika:
08:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

(verkkokoulutus)

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy