Yritykset, kunnat ja elinvoima -kuntavaalikiertue, Turunmaa

Kuntavaalit käydään sunnuntaina 9.4.2017. Tulevan sote- ja maakuntauudistuksen myötä suomalaisen kunnan rooli muuttuu. Haluamme nostaa kunnan tärkeimmäksi tehtäväksi elinvoima- ja elinkeinopolitiikan. Kunta, joka edistää yrittäjyyttä, luo myös työtä ja hyvinvointia. Tule kuulemaan Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Turun Kauppakamarin kuntavaalitavoitteista ja kuntavaikuttamisen työkaluista yhteiselle kuntavaalikiertueellemme. Seudulliset, avoimet tilaisuudet järjestetään neljällä eri paikkakunnalla. Niihin ovat tervetulleita yrittäjäjärjestön ja kauppakamarin jäsenet, kuntavaaliehdokkaat, yrittäjävaltuutetut, kuntien muut edustajat kuin virkamiehet sekä sidosryhmätkin.

Ohjelma Paraisilla ke 15.3.
(tilaisuuden kielinä suomi ja ruotsi)

17 Kahvit ja pienet suolaiset/hedelmät

17.30 Tilaisuuden aloitus – tervetuloa!
– Näringslivschef – elinkeinopäällikkö, Tomas Eklund, Paraisten kaupunki
– Väståbolands Företagare rf – Länsi-Turunmaan Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Paul Vikman

17.45-18.30 Yritykset kunnan elinvoiman rakentajana
– Turun Kauppakamarin toimitusjohtaja Minna Arve