Café Kajutan Oy Ab

Café Kajutan Oy Ab

Herkullisia makuja, maittavia annoksia ja upeita saaristonäkymiä – Kajutanin meriterassilla ja -ravintolassa kesä jatkuu ympäri vuoden!
Kutsu ystävät koolle yhteiseen illanviettoon tai nauti hyvässä seurassa herkullinen meriateria upeissa saaristomaisemissa Paraisten satamassa. Järjestä kokous, asiakas- tai muu tilaisuus meren äärellä upeissa puitteissa tai tule ystäviesi kanssa muistelemaan kesätunnelmia ja taakse jäänyttä veneilykesää. Kajutanin á la carte- ja lounasravintola sekä kahvila palvelevat osoitteessa Kalkkisatamantie 2, 21600 Parainen ympäri vuoden.
Kajutan on pitkäikäinen perheyritys, joka on vuosien aikana periytynyt sukupolvelta toiselle jo useita kertoja. Perheyrityksen perinteet näkyvät maukkaassa kotiruoassamme ja ravintolamme lämpimässä tunnelmassa.
Ravintolatilamme sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä, vain 40 min ajomatkan päässä Turusta. Jo pelkkä matka läpi saaristomaisemien on elämys. Erityisesti kesällä paikalle kannattaa saapua veneellä. Tule nauttimaan ja viihtymään ainutlaatuisesta tunnelmasta, pimenevistä illoista, auringonlaskuista ja meren tuoksusta.
Kajutan on Paraisten vuoden yritys 2020.
Maukasta ruokaa merellisissä maisemissa