Hotel & Café Mathildedal

Hotel & Café Mathildedal

Hotel & Café Mathildedal

Idyllinen kahdeksan huoneen boutique-hotellimme sijaitsee kiireettömyyttä huokuvassa Mathildedalissa Teijon kansallispuiston huomassa, eteläisessä Salossa.
Hotellimme tarjoaa elämyksellisen vierailun kutsuen nauttimaan kauniista unista ja taianomaisesta 1800-luvun ruukkiympäristöstä. Huoneet on sisustettu industrial -tyyliin mukavuuksin ja suosittu aamupalalautasemme koostuu lähituottajien raaka-aineista.

Ihanassa Caféssamme voit istahtaa kiireettömästi ja nauttia erilaisista juomista sekä herkullisista makeista ja suolaisista leivonnaisista tai käsintehdystä pastasta. Teemme kaikki tuotteet itse paikan päällä lähituottajien raaka-aineista.

Mathildedal on ikimuistoinen kokous- ja juhlapaikka. Rouhean idylliset tilamme soveltuvat monenlaisiin tapahtumiin aina pienistä 10 hlön kokouksista isompiinkin 150 hlön juhlatilaisuuksiin. Olemme vain noin tunnin matkan päässä Helsingistä ja Turusta.

Hotel & Café Mathildedalin ainutlaatuisen ilmapiirin muodostavat kiireettömyys, sydämellinen palvelu ja lumoava ruukkimiljöö.