Martinsillan Grilli Oy – MSG Martinsilta

Martinsillan Grilli Oy – MSG Martinsilta

Martinsillan Grilli (puhekielessä lyhennetään useasti MSG) on perinteikäs Turun katukuvaan kuuluva grilli, joka on vakiinnuttanut paikkansa turkulaisessa pikaruokakulttuurissa. Luukulla kuullaan usein kysyttävän "kui kauan tää grilli on ollu täsä?" Jos totta puhutaan, niin me emme tarkalleen tiedä! Varhaisimmat tarinat grillin olemassaolosta sijoittuvat 50-luvulle.
Usein kuullaan puhuttavan "Nohkolan mamman grillistä", Hilja Nohkola aloitti grillin pyörittämisen 70-luvun lopulla.
Vuonna 1995 Martinsillan Grilli sai uudet toimitilat, kun vanhan grillin tilalle tuotiin kokonaan uusi rakennus.
Vuonna 2007 tuli hyvä hetki toiminnan laajentamiselle, joten toinen Martinsillan Grilli avattiin Satakunnantien varteen. MSG Raunistulan toimipiste on niin ikään vuosi vuodelta kasvattanut asiakaskuntaansa ja autokaistansa ansiosta tuonut lisää asiakkaita myös niinä aikoina, kun ei ole mukavaa odottaa ateriaansa paukkuvassa pakkasessa.
Yksi sana. Höyrytuotteet. Se mistä kaikki lähti. Laadukkaat lihapiirakat ja maistuvat makkarat mehevinä höyryävästä kattilasta juuri niillä mausteilla, joilla asiakas ne itse haluaa. Höyrystä lähtee kahta tuotetta selkeästi muita enemmän: hodari kahdella nakilla ja lihapiirakkaa kahdella nakilla. Grillimme mukana on alusta asti kulkenut Sirkiän leipomo, joka toimittaa meille nuo maistuvat lihapiirakat ja mehevät hodarisämpylät.