M&M Kodinturva Oy

M&M Kodinturva Oy

Turvallisuutesi asiantuntija.
Kameravalvonta, tietoliikenne, hälytysjärjestelmä.
Tämän päivän älykkäät videovalvontaratkaisut ovat kaikkien saatavilla.
Kameravalvonta on tehokas tapa rikosten ja ilkivallan ennalta ehkäisyyn. Oikein toteutettuna kameravalvonta toimii kun sitä tarvitaan, säästää rahaa ja tuottaa turvallisuuden tunteen asiakkaille sekä työntekijöille.
Älykkäällä kameravalvonnalla saat selville esimerkiksi asiakasvirrat, varaston tilanteen sekä tuotat automatisoidut kuulutukset, kun väärällä alueella kuljetaan.
Toteutamme ammattimaisen asennuksen kohteesta riippumatta.
Toimiva ja luotettava verkkoyhteys mahdollistaa sujuvan sekä huolettoman työskentelyn, niin kotona kuin yrityksessäkin. Toteutamme yrityksille ja yksityisille asiakkaillemme langattomat sekä kiinteät verkkoratkaisut. Teemme verkon suunnittelun, asennustyön sekä käyttöönoton sekä dokumentoinnin. Näin asiakas saa nauttia laitteiden huolettomasta käytöstä.
Tarjoamme hälytysjärjestelmät vuosien kokemuksella yrityksiin sekä yksityishenkilöiden tarpeisiin. Yhteistyömme Euroopan johtavan turva-alan toimijan kanssa takaa varman ja toimivan järjestelmäkokonaisuuden.
Laitteiston kokoonpanon valitsemme aina asiakkaan tarpeen mukaan. Otamme huomioon suunnittelussa mm. murtoturvan, ryöstöturvan, paloturvan, vesivahingot ja työntekijöiden turvallisuuden sekä asiakasturvallisuuden.
PYYDÄ TARJOUS!