Kauppakamari 100 vuotta

100v_logo_tulevaisuusVäliaikainen Hallitus on Suomen Ministerivaltiosihteerin esittelyssä Heinäkuun 28 / elokuun 10 päivänä 1917 vahvistanut seuraavan asetuksen: Suomen Senaarin esityksestä säädetään seuraavaa: I §. Kaupan ja teollisuuden etuja ja oikeuksia valvomaan tarkoitetun kauppakamarin perustamista ja kannattamista varten muodostettakoon vapaaehtoisesti yhteenliittymällä kauppakamariyhdistys, jonka hallituksena kauppakamari samalla on.


Turun kauppakamari täyttää vuonna 2017 sata vuotta. Turun kauppakamariyhdistyksen ensimmäinen kokous järjestettiin 10. marraskuuta vuonna 1917.

Sadan vuoden olemassaolomme kunniaksi julkaisemme Turun kauppakamarin juhlakirjan keväällä 2017. Kaikki jäsenyrityksemme ovat tervetulleita osallistumaan kirjan tekoon. Tutustu juhlakirjan mediakorttiin tästä.

Juhlavuosi on Turun kauppakamarissa täynnä ohjelmaa. Vuosi huipentuu vuoden 2017 syksyllä 10.11. järjestettävään 100-vuotisjuhlaseminaariin sekä 11.11. 2017 järjestettävään iltagaalaan.

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2017. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy