Hyvä tietää

Osallistumismaksu

Koulutuksen hintaan sisältyvät kirjallinen tai sähköinen materiaali sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut (lähikoulutuksissa). Koulutus laskutetaan aina etukäteen.

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutusoikeus päättyy aina päivämääristä riippumatta asiakkaan aloittaessa koulutuksen suorittamisen esimerkiksi kirjautumalla koulutukseen sisältyvään verkko-osioon. Tämän jälkeen peritään koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Ruoka-aineallergiat

Ilmoitathan mahdollisesta ruoka-aineallergiasta jo ilmoittautumisen yhteydessä, jotta voimme varata sinulle sopivan tarjoilun.

Ongelmia ilmoittautumisessa?
Mikäli sinulla on ongelmia verkkokaupan kautta ilmoittautumisessa, voit ottaa yhteyttä: asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus
tai 09 2286 0360.

Sinun mielipiteesi on tärkeä

Mielipiteesi on meille tärkeä. Toivomme sinun vastaavan tilaisuuden jälkeen sähköpostiisi lähetettävään palautekyselyyn. Kaikki palaute ja uudet ideat ovat arvokkaita ja auttavat meitä suunnittelemaan tapahtumia, jotka vastaavat juuri Sinun toiveitasi.

Lisätietoja koulutuksista:

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy