HHJ-tutkinto

Tampereen kauppakamari ja Hallituspartnerit ry:n järjestävät yhteistyössä HHJ-tutkinnon kaksi kertaa vuodessa Tampereella, keväällä ja syksyllä.

Yleistä

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -tutkinto koostuu kahdesta ennakkotehtävästä ja tutkintopäivästä. Ennakkotehtävät hyväksytysti suorittaneet kutsutaan tutkinto­päivään. Tutkinnon suorittaminen edellyttää osallistumista koko tutkintopäivään. Tutkinto ei ole kirjatentti kurssista, kurssikirjallisuudesta tai ennakkotehtävistä vaan mittaa yleisellä tasolla hallitustyöskentelyosaamista.

HHJ-tutkinnon hyväksytysti suorittanut on oikeutettu käyttämään HHJ-nimikettä.

Tutkinnon suorittaneiden lista julkistetaan kunkin tutkinnon jälkeen. Listalle tulevat vain julkaisuluvan antaneiden nimet. HHJ-tutkinnon suorittaneita voidaan välittää pk-yritysten hallituksiin.  Tutkinto järjestetään kaksi kertaa vuodessa Tampereella, keväällä ja syksyllä.

 

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy