KoulutusOnline

Säästä aikaa. Panosta osaamiseesi missä ja milloin vain.

KoulutusOnline tekee kouluttautumisesta helppoa. Säännöllisesti päivittyvä palvelu tarjoaa laajan kokoelman kursseja opiskeltavaksi omaan tahtiin ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Pidä tietosi ajan tasalla ja kehitä osaamistasi helposti!

Kursseilla sinua kouluttavat kauppakamarin kokeneet ja erinomaista palautetta saaneet lakimiehet ja huippuasiantuntijat. Palvelu sisältää työsuhteeseen, ICT:hen ja johtamiseen liittyviä kursseja ja sopii yrityksen koko henkilöstölle.

Kursseilla ylläpidät osaamistasi
• talouden ja kirjanpidon
• työsuhteen
• itsensä kehittämisen
• ICT:n
• myynnin ja
• juridiikan aihepiireistä.

Käytännönläheisillä kursseilla pidät tietosi ja taitosi tuoreina ja ajan tasalla mm. työlainsäädännön muutoksista, palkanlaskennasta, kirjanpidosta, tietoturvasta, yleisimpien toimisto-ohjelmien käytöstä ja monista muista työelämässä tarvittavista tiedoista. KoulutusOnlinessa voit opiskella juuri itsellesi sopivia kursseja, tehdä tasotestejä ja luoda kursseista omia oppimispolkuja. Kehitystäsi seuraat helposti palvelun raporttien avulla.

KoulutusOnlinella opiskelet erittäin kokeneiden ammattilaisten johdolla. Kouluttajina ovat Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehet ja asiantuntijat sekä huippuasiantuntijaverkostomme: mukana ovat mm. Sari Wulff, Tomi Peltomäki, Toivo Koski, Petteri Järvinen, Vesa Korpela, Totti Karpela ja Peter Nyman.

KoulutusOnline sisältää yli 200 kurssia mm. työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä ja työelämätaidoista. Tutustu kursseihin alla tai osoitteessa

Tutustu kursseihin ja testaa KoulutusOnlinea maksutta kahden viikon ajan! Tarkemmat tiedot ja tilausehdot löydät täältä.

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy