HHJ Hallitus ja strategian toteuttaminen

Miten hallitus varmistaa strategian toteutumisen?

Yksi hallituksen ydintehtävistä on varmistaa, että yrityksellä on selkeä strategia. Yrityksen tulokseen hallituksen vahvistama strategia vaikuttaa kuitenkin vain siltä osin, kun se toteutuu käytännössä. Tutkimusten mukaan 60-70 % yritysten strategioista ja muista keskeisistä suunnitelmista ei toteudu. Keskeiset syyt strategian toteutumattomuudelle ovat strategiaprosessi, strategia itse sekä tapa, jolla yrityksen johtamisjärjestelmää hyödynnetään – tai ei hyödynnetä – strategian toteuttamisessa. Hallitus pystyy omalla toiminnallaan vaikuttamaan olennaisesti siihen, miten strategia saadaan muuttumaan tuloksiksi.

Hallitus ja strategian toteuttaminen on HHJ-tuoteperheen uusi, vuorovaikutteinen valmennus, missä kirkastetaan hallituksen mahdollisuuksia, roolia ja tehtäviä strategian toteuttamisessa. Valmennus antaa käytännön esimerkkien ja case-harjoitusten kautta konkreettisia keinoja strategian toteuttamiseen hallitustyön kautta.

Asiantuntijana koulutuksessa HHJ-kouluttaja, varatuomari Ismo Salminen, Hallituspartnerit ry.

HUOM! Tämä koulutus toteutettu etäyhteyksin 29.4.2020.

Seuraavan koulutuksen ajankohta avoin, seuraa nettisivuja!