HHJ-stipendi

Syksyllä 2020 ei jaeta HHJ-stipendiä.

Turun kauppakamari myöntää HHJ-stipendejä aloitteleville yrityksille. HHJ-stipendillä yritys voi kehittää hallitustyöskentelyään arvostetulla Hyväksytty Hallituksen Jäsen -kurssilla.

Turun kauppakamarin tavoitteena on luoda varsinaissuomalaisille yrityksille kauppakamarin verkostojen, koulutusten ja yhteistyöhankkeiden kautta Suomen parhaat edellytykset kasvuun ja kansainvälistymiseen. HHJ-stipendeillä kauppakamari antaa tukensa myös tulevaisuudentekijöille.

Jokaiselle Hyväksytty Hallituksen Jäsen -kurssille jaetaan yksi stipendi. Kursseja järjestetään neljä kertaa vuodessa. Stipendiä voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella vähintään kuukautta ennen kurssin alkamista.

Vapaamuotoiset hakemukset:
Maria Lindbom
Turun kauppakamarin koulutuspäällikkö
maria.lindbom@kauppakamari.fi

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy