Hyvä tietää

Osallistumismaksu

Koulutuksen hintaan sisältyvät kirjallinen materiaali sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut. Koulutus laskutetaan aina jälkikäteen. Mikäli yrityksestänne osallistuu samalle kurssille useampi henkilö, ensimmäinen maksaa täyden hinnan, seuraava -10% ja sitä seuraavat -15%. Alennus ei koske webinaareja eikä HHJ-koulutuksia.

Peruutusehdot

Osallistumisen voi perua kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Sen jälkeen laskutamme osallistumismaksun seuraavasti: viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen puolet osallistumismaksusta, kaksi päivää ennen koulutusta tai sen jälkeen koko osallistumismaksu. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

Ruoka-aineallergiat

Ilmoitathan mahdollisesta ruoka-aineallergiasta jo ilmoittautumisen yhteydessä, jotta voimme varata sinulle sopivan tarjoilun.

Koulutusten materiaalit

Koulutusten materiaali on pääsääntöisesti paperisessa muodossa. Materiaali jaetaan sähköisesti ainoastaan poikkeustapauksessa, mikäli luennoitsija antaa siihen luvan.

Sinun mielipiteesi on tärkeä

Mielipiteesi on meille tärkeä. Toivomme sinun vastaavan tilaisuuden jälkeen sähköpostiisi lähetettävään palautekyselyyn. Kaikki palaute ja uudet ideat ovat arvokkaita ja auttavat meitä suunnittelemaan tapahtumia, jotka vastaavat juuri Sinun toiveitasi.

Lisätietoja koulutuksista:

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy