KAUPPAKAMARIN KOULUTUKSET NYT ETÄNÄ!

Tule mukaan koulutuksiimme omalta tietokoneeltasi! Kauppakamari järjestää laadukkaita koulutuksia myös etänä webinaarien ja livestriimien muodossa. Tarvitset vain nettiyhteyden ja olet mukana suorana lähetettävässä koulutuksessa omalta koneeltasi. Striimin voit katsoa tarvittaessa myöhemminkin, sillä tallenne on katsottavissa viikon ajan koulutuksen jälkeen.

 

KOULUTUSONLINE – KOULUTUSTEN NETFLIX

Päivitä tietojasi ja valloita uusia osaamisalueita verkkokursseilla missä ja milloin vain – vaikka työsi lomassa muutama minuutti kerrallaan! KoulutusOnlinessa käytössäsi on yli 250 verkkokurssia työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista. Tutustu kursseihin ja testaa KoulutusOnlinea maksutta kahden viikon ajan!

 

Tulevat koulutukset

Vaihda näkymää:
Koulutuskalenteri
Lista
Kaikki koulutukset
Talous & verotus
Työsuhde & HR
Juridiikka
Johtaminen & esimiestyö
Myynti, markkinointi & viestintä
Kansainvälistyminen
Tietotekniikka
HHJ
Livestreamit
Webinaarit
Matkaseminaarit
Riskit & tietoturva
Muut koulutukset

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy