Kysymyksiä ja vastauksia

Löydät tältä sivulta mentorointiohjelmaan liittyvät useimmin kysytyt kysymykset. Mikäli et löydä vastausta, ole yhteydessä maria.lindbom@kauppakamari.fi.

Mikä MentorChamber -ohjelma on?

MentorChamber on Turun kauppakamarin koulutus- ja työvoimavaliokunnan mentorointipalvelu Turun kauppakamarin jäsenyritysten henkilöstölle, jolla on nyt mentoroinnin kautta mahdollista kehittyä ammatillisesti oman tarpeen mukaisesti esimerkiksi johtamis- ja viestintätaidoissa.

MentorChamber tähtää Turun kauppakamarin yritysten henkilöstön osaamisen ja johtamisen jatkuvaan kehittämiseen, jotta yritykset ja asiantuntijat olisivat kilpailukykyisiä ja hyvinvoivia. Mentoroinnin kautta koulutus- ja työvoimavalikoima voi myös ennakoida tulevaisuuden kompetensseja ja alkaa kulkea niitä kohti.

Kenelle MentorChamber on tarkoitettu?

Ohjelma on tarkoitettu Turun kauppakamarin jäsenyritysten henkilöstölle. Voit tarkastaa täällä, kuuluuko yrityksesi Turun kauppakamariin. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakulomakkeen.

Mitä osallistuminen maksaa?

MentorChamber-ohjelmaan osallistuminen on täysin maksutonta.

Mitä osallistuminen vaatii?

Mentorointiohjelma sopii kaikille, joilla on avoin mieli ja kyky oppia uutta!

Ajankäytön kannalta mentorointiohjelma on joustava, koska mentorit ja aktorit sopivat tapaamisajankohtansa keskenään.

Miten ohjelmaan pääsee mukaan?

Haku 2020-2021 mentorointiohjelmaan on käynnissä 1.-30.9.2020 välisen ajan. Seuraava hakuajankohta on taas vuoden kuluttua syksyllä 2021.

Seuraavasta mentorihausta tiedotamme myöhemmin.

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy