Mentoroinnin hyödyt

Mentorointi on kokeneemman mentorin tukea ja kehittämistä mentoroitavalle eli aktorille. Aktorin saa keskustelujen kautta selkeyttä ja tukea omaan ajatteluunsa, kykyihinsä ja osaamiselleen. Aktori voi löytää uusia voimia ja uskoa työelämäänsä.

Mentorointi hyödyttää myös yritystä, kun työntekijä-aktori voimaantuu ja energisoituu roolissaan ja suuntaa katseensa kohti tulevaisuutta. Todennäköisesti aktorin ja hänen lähiympäristönsä osaamisen kehittäminen voimistuu ja tulevaisuuden osaaminen tulee näkyväksi.

Alueen kannalta toimivat ja elinvoimaiset yritykset ja siellä toimiva aktiivinen henkilöstö ovat mieletön voimavara. Vireät alueet kehittävät myös koko Suomen yrittäjyyttä ja yhteiskuntaa globaaleilla markkinoilla.

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy