Kansainvälisty

Turun kauppakamari tukee jäsenyritystensä kansainvälistymistä eri tavoin. Voit liittyä mm. Vientiverkostoon tai Kansainvälistymisvaliokunnan jäseneksi. Mikäli tarvitset liiketoiminnassasi ulkomaankaupan asiakirjojen vahvistusta, löydät palvelumme täältä. Kauppakamarin tytärorganisaatio World Trade Center Turku puolestaan linkittää jäsenyrityksiään globaalisti lähes sadassa maailmassa.

Lisätiedot:
Jaana Mäkikalli
WTC-päällikkö
p. 050 303 7725, jaana.makikalli@wtc-turku.fi

Vientiverkosto

Kaipaatko maakohtaisia kontakteja ja neuvoja vientitoimintaan? Vai oletko kenties kokenut konkari maailmanmarkkinoilla ja halukas jakamaan kokemuksiasi muiden kanssa?

Liity Turun kauppakamarin Vientiverkostoon, jonka tavoitteena on laittaa hyvä kiertämään eli jakaa kokemuksia vientitoiminnasta eri puolelle ja puolelta maailmaa. Mukaan voi liittyä Turun kauppakamarin jäsenorganisaation edustaja, joka

  •  on tehnyt ulkomaankauppaa tai
  •  on kiinnostunut aloittamaan vientitoiminnan tai laajentamaan sitä

Ilmoittaudu Vientiverkostoon mukaan oheisen linkin kautta. Tämän jälkeen voit selata verkostossa jo olevien henkilöiden yhteystietoja. Sähköpostiosoitteesi toimii vaadittuna salasanana. Sen päivittyminen kestää noin vuorokauden.

Yhteiset kokemukset voivat avata uusia ovia!

Ilmoittaudu tästä mukaan Vientiverkostoon

Tästä pääset vientiverkoston hakukoneeseen

World Trade Center Turku

Lounaissuomalaiset yritykset voivat liittyä globaaliin WTC-verkostoon ja etsiä kontakteja ja yhteistyökumppaneita ympäri maailman. Lisäksi WTC Turku järjestää seminaareja koulutuksia eri kansainvälistymisen ja kasvun osa-alueilta. Myös PK-yritysten vienninedistämismatkat kuuluvat toimintaan.

www.wtc-turku.fi

Come

Come (Chamber of Multicultural Enterprises) -projekti on aloittanut maksuttoman työnantajan neuvontapalvelun ulkomaiseen työvoimaan liittyvissä kysymyksissä. Neuvontapalvelun tarkoituksena on tarjota yrityksille päivitettyä tietoa ulkomaiseen työvoimaan liittyvistä asioista ja palveluista, ja näin tukea yritysten valmiuksia hyödyntää Suomessa olevien ja Suomeen tulevien kansainvälisten osaajien potentiaali.

COME:n neuvontapalvelu auttaa mm. kysymyksissä, jotka liittyvät

  • kansainväliseen työvoimaan
  • työperäiseen maahanmuuttoon
  • työ- ja oleskelulupiin
  • kansainvälisten työntekijöiden rekrytointiprosesseihin
  • yksityisen ja kolmannen sektorin tarjoamiin ulkomaiseen työvoimaan keskittyviin palveluihin

Katso lisää COME:n sivuilta

 

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2017. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy