Verkostoidu

Vientiverkosto

Kaipaatko maakohtaisia kontakteja ja neuvoja vientitoimintaan? Vai oletko kenties kokenut konkari maailmanmarkkinoilla ja halukas jakamaan kokemuksiasi muiden kanssa?

Liity Turun kauppakamarin Vientiverkostoon, jonka tavoitteena on laittaa hyvä kiertämään eli jakaa kokemuksia vientitoiminnasta eri puolelle ja puolelta maailmaa. Mukaan voi liittyä Turun kauppakamarin jäsenorganisaation edustaja, joka

  •  on tehnyt ulkomaankauppaa tai
  •  on kiinnostunut aloittamaan vientitoiminnan tai laajentamaan sitä

Yhteiset kokemukset voivat avata uusia ovia!

Ota yhteyttä: kauppakamari@turku.chamber.fi

Turun kauppakamarin jäsenhuone

Jäsenhuone sijaitsee Turun kauppakamarin tiloissa Turun keskustassa osoitteessa Puolalankatu 1, 1. krs ja se on avoinna arkisin klo 9:00-15:30. Huone on tarkoitettu kauppakamarin jäsenorganisaatioiden työntekijöille. Voit tulla kamarille juomaan kupin kahvia, lukemaan päivän lehdet tai tekemään töitä. Jäsenhuoneessa voi kokoontua erilaisia verkostoja: voit ehdottaa meille teema-verkoston luomista tai koota itse sellaisen. Jäsenhuoneeseen ei oteta varauksia.

Palvelut: wifi, neljä nojatuolia, kolme pystypöytäpaikkaa, kahvikone, tee, Turun Sanomat, Helsingin Sanomat, Kauppalehti ja Åbo Underrättelser.

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy