Verkostoidu

Turun kauppakamari on aktiivinen toimija, vaikuttaja ja verkottaja kansainvälisessä, eurooppalaisessa ja pohjoismaisessa kauppakamariyhteistyössä.

Kauppakamari edistää jäsenyritysten ja sidosryhmien keskinäistä verkostoitumista. Turun kauppakamarin koulutukset, tapahtumat ja valiokunnat mahdollistavat tehokkaan verkostoitumisen.  Kontaktien solmiminen eri alojen edustajien kanssa yli toimialarajojen luo uusia yhteistyömahdollisuuksia ja laajentaa verkostoja.

Me tarjoamme verkostoitumiseen parhaat alustat ja fasilitoimme ihmisten kohtaamisia. Järjestämme vuosittain toistakymmentä verkostoitumistilaisuutta, joihin kokoontuu kauppakamarin eri toimialojen jäseniä eri puolilta maakuntaa.

Turun kauppakamarin jäsenhuone

Jäsenhuone sijaitsee Turun kauppakamarin tiloissa Turun keskustassa osoitteessa Puolalankatu 1, 1. krs ja se on avoinna arkisin klo 9:00-15:30. Tila on tarkoitettu kauppakamarin jäsenorganisaatioiden työntekijöille. Voit tulla kamarille juomaan kupin kahvia, lukemaan päivän lehdet tai tekemään töitä. Jäsenhuoneessa voi kokoontua erilaisia verkostoja: voit ehdottaa meille teema-verkoston luomista tai koota itse sellaisen. Jäsenhuoneeseen ei oteta varauksia.

Palvelut: wifi, neljä nojatuolia, kolme pystypöytäpaikkaa, kahvikone, tee, Turun Sanomat, Helsingin Sanomat, Kauppalehti ja Åbo Underrättelser.

Vientiverkosto

Kaipaatko maakohtaisia kontakteja ja neuvoja vientitoimintaan? Vai oletko kenties kokenut konkari maailmanmarkkinoilla ja halukas jakamaan kokemuksiasi muiden kanssa?

Liity Turun kauppakamarin Vientiverkostoon, jonka tavoitteena on laittaa hyvä kiertämään eli jakaa kokemuksia vientitoiminnasta eri puolelle ja puolelta maailmaa. Mukaan voi liittyä Turun kauppakamarin jäsenorganisaation edustaja, joka

  •  on tehnyt ulkomaankauppaa tai
  •  on kiinnostunut aloittamaan vientitoiminnan tai laajentamaan sitä

Yhteiset kokemukset voivat avata uusia ovia!

Ota yhteyttä: kauppakamari@turku.chamber.fi

 

 

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2019. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy