Verkostoituminen

Turun kauppakamari on aktiivinen toimija, vaikuttaja ja verkottaja kansainvälisessä, eurooppalaisessa ja pohjoismaisessa kauppakamariyhteistyössä.

Kauppakamari edistää jäsenyritysten ja sidosryhmien keskinäistä verkostoitumista. Turun kauppakamarin koulutukset, tapahtumat ja valiokunnat mahdollistavat tehokkaan verkostoitumisen.  Kontaktien solmiminen eri alojen edustajien kanssa yli toimialarajojen luo uusia yhteistyömahdollisuuksia ja laajentaa verkostoja.

Me tarjoamme verkostoitumiseen parhaat alustat ja fasilitoimme ihmisten kohtaamisia. Järjestämme vuosittain toistakymmentä verkostoitumistilaisuutta, joihin kokoontuu kauppakamarin eri toimialojen jäseniä eri puolilta maakuntaa.

Turun kauppakamarin jäsenhuone

Turun kauppakamarin jäsenhuone on valitettavasti tällä hetkellä suljettu. 

Jäsenhuone sijaitsee Turun kauppakamarin tiloissa Turun keskustassa osoitteessa Puolalankatu 1, 1. krs ja se on avoinna arkisin klo 9:00-15:30 (suljettu lounasaikana klo 11:00-12:00 välillä). Tila on tarkoitettu kauppakamarin jäsenorganisaatioiden työntekijöille. Voit tulla kamarille juomaan kupin kahvia, lukemaan päivän lehdet tai tekemään töitä. Jäsenhuoneessa voi kokoontua erilaisia verkostoja: voit ehdottaa meille teema-verkoston luomista tai koota itse sellaisen. Jäsenhuoneeseen ei oteta varauksia.

Palvelut: wifi, neljä nojatuolia, kolme pystypöytäpaikkaa, kahvikone, tee, Turun Sanomat, Helsingin Sanomat, Kauppalehti ja Åbo Underrättelser.

 

 

 

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy