Jäsentilaisuus: Yhteiskunta, elinkeinoelämä ja kulttuuri

Ajankohta ja paikka

Alkaa
25.10.2024
Päättyy
25.10.2024
Tapahtumapaikka
Tanssiteatteri ERI
Yliopistonkatu 7
20100 Turku

Ilmoittautuminen

Maksuton jäsentilaisuus 0 €

Lämpimästi tervetuloa iltapäiväkahville taiteen, tanssin ja puheen pariin. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Tanssiteatteri ERIn kanssa perjantaina 25.10. klo 14:45-16:00.

Tanssiteatteri ERIn taiteellinen johtaja Tiina Lindfors puhuu tilaisuudessa aiheesta Yhteiskunta, elinkeinoelämä ja kulttuuri. Koska taide on vuoropuhelua yleisön ja taiteilijoiden välillä, tilaisuuden aikainen keskustelu aiheesta on toivottavaa.

Tilaisuudessa tarinaa kerrotaan Lindforsin puheenvuoron lisäksi tanssien, joten yleisö pääsee nauttimaan myös otteista Tanssiteatteri ERIn syksyn pääteoksesta Valkopesu.

Tervetuloa nauttimaan jäsentilaisuudesta Tanssiteatteri ERIn intiimiin teatteriin Turun ydinkeskustassa osoitteessa Yliopistonkatu 7!

    OHJELMA

    14:30 Iltapäiväkahvit

    14:45 Tervetuloa

    Yhteiskunta, elinkeinoelämä ja kulttuuri, taiteellinen johtaja Tiina Lindfors, Tanssiteatteri ERI

    Otteita Tanssiteatteri ERIn syksyn pääteoksesta Valkopesu

    Keskustelua

    16:00 Tilaisuus päättyy

    Tiina Lindfors on Tanssiteatteri ERIn perustajajäsen, taiteellinen johtaja ja tanssija-koreografi. Koreografina Lindfors on usein kantaaottava ja painottaa tanssin teatterillisia vaikutusmahdollisuuksia. Hän on myös suosittu luennoitsija ja Turun Sanomien kolumnisti. Lindfors on ollut myös Suomen Kulttuurirahaston hallituksen jäsen vuodesta 2019.

    Tanssiteatteri ERI on tunnettu rohkeasta ja monitaiteellisesta ohjelmistostaan. Koskettavat kertomukset tulevat iholle intiimissä teatterissa ja ilo ja liikutus ovat vahvasti aistittavissa rampin molemmin puolin. Tanssiteatteri ERI ammentaa voimaa yleisöstään ja vastalahjaksi kertoo tarinoita, jotka nousevat aina sydämeen ja sieluun asti, värähtelemään uusia kaikuja. Tervetuloa Tanssiteatteri ERIin!

    Kategoriat:Tapahtuma, Maksuton jäsentapahtuma