Koulutukset

Tutustu koulutustarjontaan ja hanki koulutuksien kausikortti alla olevasta linkistä:

KOULUTTAJINA ALANSA HUIPUT:

Kuvassa Sari Wulff

Lue: Vuorovaikutus keskeinen osa koulutusta

Koulutus Turun kauppakamari

Tervetuloa kauppakamarin koulutuksiin!

Osaava henkilöstö, menestyvä yritys!

Kauppakamari tarjoaa laadukasta ajankohtaiskoulutusta monista aiheista. Kauppakamarin järjestämän koulutuksen avulla yritysten henkilökunnalla on mahdollisuus päivittää tietonsa muun muassa muuttuneista talous- ja palkkahallinnon, verotuksen ja HR:n asiakokonaisuuksista. Muita keskeisiä koulutusaiheita ovat esimiestyö ja johtaminen, hallitustyöskentely (HHJ), kansainvälistyminen ja yritysturvallisuus. Koulutuksia järjestetään sekä lähikoulutuksina Turussa että etäkoulutuksina verkossa. Koulutukset järjestetään yhteistyössä Helsingin kauppakamarin kanssa.

Kevään lähikoulutukset Turussa

Etäkoulutukset

Etäkoulutukset toteutetaan huippuasiantuntijoiden johdolla ja striimin välityksellä voit osallistua koulutukseen livenä – omalta työpisteeltäsi! Etäkoulutusten valikoima on laaja ja aina ajankohtainen. Kauppakamarin koulutus järjestää vuosittain noin 250 ajankohtaiskoulutusta, joihin voit osallistua etäyhteydellä.

KoulutusOnline

Päivitä tietojasi ja valloita uusia osaamisalueita etänä missä ja milloin vain – vaikka muutama minuutti kerrallaan. KoulutusOnlinessa käytössäsi on satoja koulutusvideoita työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista. Videoilta kouluttaudut kauppakamarin omien asiantuntijoiden ja laajan asiantuntijaverkostomme opastamana.