Jäsenyys

Liity jäseneksi

Turun kauppakamari edistää yritysten toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Kauppakamarin toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja yritysten vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Kauppakamariin voivat kuulua yritykset, julkisyhteisöt, elinkeinonharjoittajat, kunnat ja yhdistykset. Jäsenyys edellyttää liiketoiminnan harjoittamista terveiden liiketoimintaperiaatteiden mukaisesti sekä jäsenmaksun maksamista.

Lisätietoja jäsenyydestä: Asiakkuuspäällikkö Miro Laaksonen, 045 133 5586 miro.laaksonen@kauppakamari.fi

Jäsenenä yritys voi toimia kauppakamarin eri luottamuselimissä (hallitus/valtuusto/valiokunnat) ja siten vaikuttaa alueen elinkeinoelämän toimintaedellytysten parantamiseen. Jäsenenä yritys voi myös lisätä edustamansa organisaation tunnettavuutta kauppakamarin avulla ja kautta sekä löytää verkostokumppaneita.

Täytä jäsenhakemus ja lähetä se meille! Kauppakamarin hallitus päättää jäseneksi hyväksymisestä. Jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen. Tästä saat lisätietoja jäsenmaksuperusteista.

Merkki luotettavuudesta – Turun kauppakamarilla jo yli 1800 jäsentä

Jätä yhteystietosi niin kerromme, miten sinun yrityksesi hyötyisi kauppakamarin jäsenyydestä:

  JÄSENET KERTOVAT – Miksi kuulua kauppamariin?

  Steran toimitusjohtaja Jussi Ohlsson, Evondos Oy:n henkilöstö- ja hallintopäällikkö Kaisa Kaariluoto-Elo, ATR Softin IoT Account Executivena työskennellyt Mira Ekbom ja Pemamek Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Heikonen, Vakka-Suomen Puhelin Oy:n toimitusjohtaja Matti Nurmi, Remeon yksikönpäällikkö Timo Räsänen ja LähiTapiola Varsinais-Suomen toimitusjohtaja Olli Aakula kertovat, miksi yrityksen kannattaa kuulua kauppakamariin.

  Tulevaisuuden osaajien ja kulkuyhteyksien turvaamista

  Koulutuksia vaivattomasti – laadusta ei tarvitse kantaa huolta

  Kauppakamari tarjosi raikkaan tavan tavoittaa nuoret ja alueellisen näköalapaikan

  Tilaisuus toi paljon uusia kontakteja – kauppakamari tarjosi vaivattomasti valmiin yleisön ja vastasi järjestelyistä

  Kauppakamarista etua verkostoitumisessa

  Lisää tunnettuutta ja hyvä kanava sidosryhmätyöhön

  Vastuullisuus on tärkeää sekä LähiTapiolalle että kauppakamarille

   

   

  Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

  ©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy