Jäsenyys

Merkki luotettavuudesta – Turun kauppakamarilla jo yli 1900 jäsentä (1951/2023). Yhdessä saamme äänemme kuuluviin!

Aktiivinen jäsenyys antaa mahdollisuuksia

Toimintaympäristön kehittäminen, verkostojen laajennus, osaamisen kasvattaminen.

Turun kauppakamari

Tietoa jäsenyyttä harkitsevalle kompaktisti

Turun kauppakamari edistää yritysten toimintaedellytyksiä. Se vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Kauppakamarin toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja yritysten vapaaehtoiseen jäsenyyteen.

Kauppakamariin voivat kuulua yritykset, julkisyhteisöt, elinkeinonharjoittajat, kunnat ja yhdistykset. Jäsenyys edellyttää liiketoiminnan harjoittamista terveiden liiketoimintaperiaatteiden mukaisesti sekä jäsenmaksun maksamista. Voit lukea jäsentarinoista mitä kaikkea kauppakamaritoiminta on jäsenillemme mahdollistanut!

Jäsenenä yritys voi toimia myös kauppakamarin eri luottamuselimissä (hallitus/valtuusto/valiokunnat) ja siten vaikuttaa alueen elinkeinoelämän toimintaedellytysten parantamiseen. Jäsenenä yritys voi myös lisätä edustamansa organisaation tunnettavuutta kauppakamarin avulla ja kautta sekä löytää verkostokumppaneita. Täältä löydät Turun kauppakamarin jäsenet

Lue lisää Turun kauppakamarin viestinnästä

Kiinnostuitko? Katso jäsenedut

Täytä jäsenhakemus ja lähetä se meille! Kauppakamarin hallitus päättää jäseneksi hyväksymisestä. Jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen.

Tästä saat lisätietoja jäsenmaksuperusteista.


Kysy lisää:

Satu Lehenberg
Satu Lehenberg
Asiantuntija, ulkomaankaupan asiakirjat
ja jäsenpalvelut 040 188 2128
Olli Hakala
Olli Hakala
Yhteyspäällikkö, asiakkuudet
050 601 77

JÄSENET KERTOVAT – Miksi kuuluu kauppamariin?

Lue kiinnostavat tarinat!