Viestintä

Viestintä on keskeinen osa kauppakamareiden vaikuttamistyötä. Kauppakamarit ympäri Suomen tuottavat ja välittävät yritystoimintaan liittyvää tietoa mm. kyselyiden avulla ja nostavat esiin yritysten kannalta tärkeitä asioita.
Turun kauppakamarin viestinnän tavoitteena on mm. tarjota jäsenyritystensä kannalta merkityksellistä tietoa ja olla läsnä siellä, missä yrityksiä koskevista asioista keskustellaan. Olemme aktiivinen viestijä, ja seuraamme koko ajan mitä elinkeinoelämän kentällä tapahtuu.

Turun kauppakamari -lehti

Turun kauppakamarin tärkeimpiä viestintäkanavia ovat viikottainen kauppakamarikirje, Kauppakamarilehti, Vuosikirja, verkkosivut ja sosiaalisen median kanavat (Twitter, Instagram ja LinkedIn) sekä erilaiset tapahtumat ja tilaisuudet.

Erilaisiin muihin Keskuskauppakamarin julkaisuihin pääset täältä

Medialle

Kaipaatko juttuvinkkejä tai hyviä yritysesimerkkejä Varsinais-Suomen alueella? Etsimme haastateltavia ja autamme tarvittaessa elinkeinoelämää käsittelevissä aiheissa ja taustoituksessa.

Asiantuntijamme ovat median käytettävissä haastatteluita ja taustoituksia varten. Koko henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä

Taina Pärkö-Luotonen
Taina Pärkö-Luotonen
Viestintäpäällikkö
040 505 6424
Kaisa Leiwo
Kaisa Leiwo
Toimitusjohtaja
040 556 6697