Viestintä

Viestintä on keskeinen osa kauppakamareiden vaikuttamistyötä. Kauppakamarit ympäri Suomen tuottavat ja välittävät yritystoimintaan liittyvää tietoa mm. kyselyiden avulla ja nostavat esiin yritysten kannalta tärkeitä asioita.

Turun kauppakamarin viestinnän tavoitteena on mm. tarjota jäsenyritystensä kannalta merkityksellistä tietoa ja olla läsnä siellä, missä yrityksiä koskevista asioista keskustellaan. Olemme aktiivinen viestijä, ja seuraamme koko ajan mitä elinkeinoelämän kentällä tapahtuu.

Julkaisujemme kautta voit tavoittaa merkittävän osan Varsinais-Suomen alueen elinkeinoelämän vaikuttajia.

Turun kauppakamari -lehti

Turun kauppakamarin tärkeimpiä viestintäkanavia ovat viikottainen kauppakamarikirje, Kauppakamarilehti, Vuosikirja, verkkosivut ja sosiaalisen median kanavat (X, Threads, Instagram ja LinkedIn) sekä erilaiset tapahtumat ja tilaisuudet.

Lehteen ja Vuosikirjaan on myynnissä ilmoitustilaa.

  Erilaisiin muihin Keskuskauppakamarin julkaisuihin pääset täältä

  Medialle

  Kaipaatko juttuvinkkejä tai hyviä yritysesimerkkejä Varsinais-Suomen alueella? Etsimme haastateltavia ja autamme tarvittaessa elinkeinoelämää käsittelevissä aiheissa ja taustoituksessa.

  Asiantuntijamme ovat median käytettävissä haastatteluita ja taustoituksia varten. Koko henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä

  Taina Pärkö-Luotonen
  Taina Pärkö-Luotonen
  Viestintäpäällikkö
  040 505 6424
  Kaisa Leiwo
  Kaisa Leiwo
  Toimitusjohtaja
  040 556 6697