CAV Oy

CAV Oy

Control AV on dynaaminen yritys, joka on perustettu alusta alkaen tavoitteenaan tuoda ainutlaatuista ja erinomaista laatua kaikkiin projekteihimme.
Arvostettu henkilökuntamme, oman alansa asiantuntija, yhdistää vuosikymmenten kokemuksensa tuodakseen innovatiivisia ja harkittuja ideoita jokaiseen projektiin. Jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja haluamme ja pystymme vastaamaan jokaisen asiakkaan tarpeisiin yksilöllisesti. Me Control AV:lla innostumme projekteistamme ja haluamme varmistaa, että suunnittelumme ja asennuksemme eivät ainoastaan täytä asiakkaidemme vaatimuksia, vaan ovat tehokkaimpia ja tyylikkäimpiä mahdollisia ratkaisuja. Olemme ylpeitä siitä, että olemme ongelmanratkaisijoita ja uudistajia.
Kansainvälinen jalanjälkemme tarkoittaa myös sitä, että voimme reagoida nopeasti, kun asiakkaamme tarvitsevat meitä. Kun yksi toimistostamme sulkeutuu päiväksi, toinen on auki, hereillä ja valmiina lähtöön. Olemme ylpeitä CAV:sta kyvystään vastata asiakkaidemme tarpeisiin missä tahansa he ovat, milloin tahansa he tarvitsevat meitä.