JKL Service Oy

JKL Service Oy

JKL-Service on luotettava ja kokenut teollisuuden huolto- ja asennusyritys. Palveluihimme kuuluvat kaikenlaiset laiteasennukset ja huoltotyöt, meillä on vahva ammattitaito ja yli 10 vuoden kokemus alalta.

Palvelemme kaiken kokoisia toimijoita, tarjoamme yksilöllistä palvelua asiakkaan tarpeisiin, jokaisen yksittäisen projektin yksityiskohdat huomioiden.

Henkilöstömme on ammattitaitoinen, jatkuvasti kehittyvä yrittäjähenkinen porukka, joka saattaa työt loppuun turvallisesti ja luotettavasti aikataulussa.

PALVELUMME:
Teollisuuden huoltopalvelut
Laiteasennukset
Metallityöt/Paja
Timanttiporaus

Teemme työmme ammattitaidolla, olemme työn aikana aktiivisesti yhteydessä asiakkaaseen ja pidämme työturvallisuuden ykkösasiana

Laaja osaaminen ja kokemus: JKL-Service on toiminut jo yli 10 vuoden ajan, mikä takaa laajan ja monipuolisen osaamisen erilaisista teollisuuden huoltotöistä ja laiteasennuksista Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta Yksilöllinen lähestymistapa jokaista asiakasta kohtaan Vankka kokemus ja osaaminen Ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökunta Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja olemme aktiivisessa vuorovaikutuksessa koko henkilöstömme kanssa tiiminä