KKS Restaurants Oy, Roster Turku

KKS Restaurants Oy, Roster Turku

ROSTER
Maailman makuja tarjoileva tunnelmallinen bistro Turun tuomiokirkon kupeessa.

Rosterin keittiössä keskitytään Kari ‘Kape’ Aihisen ja Olli Kolun luotsaamana muhkeisiin makuihin. Yhdistelemme rohkeasti vaikutteita maailmalta ja tarvittaessa laitamme klassikot uusiksi. Käytämme vastuullisia parhaita raaka-aineita.

RUOKA
Rosterin ruoka tehdään intohimolla parhaista ja vastuullisista raaka-aineista kansainvälisellä twistillä. Emme sitoudu yhteen tyyliin tai maahan vaan yhdistelemme rohkeasti vaikutteita maailmalta.

Haluamme tarjota isoja ja muhkeita makuja ja elämyksiä lautasella – kuitenkin ilman turhia muodollisuuksia. Listaltamme löytyy aina vaihtoehdot niin kasvis-, kala- kuin liharuokien ystäville. Erityisruokavaliot eivät ole meille haaste – ilmoitathan niistä meille varausta tehdessäsi.

JUOMA
Rosterissa juomien tehtävänä on kruunata illallinen. Se tarkoittaa ruokien kylkeen istuvia viinejä maailman eri kolkista, cocktaileja ja oluita, joista löytyy niin makua kuin tarinoita. Match made in Roster on filosofiamme.

MAAHERRAN MAKASIINISSA
Roster sijaitsee Turun tuomiokirkon kupeessa v. 1832 rakennetussa Maaherran Makasiinissa. Meiltä löytyy 80 asiakaspaikkaa, pieni cocktail lounge, avokeittiö, looseja, kaksi kerrosta ja kesällä aurinkoinen terassi. Aleksi Hautamäen suunnittelema sisustus yhdistelee vintage -tunnelmaa ja modernia muotoilua talon perinteitä kunnioittaen.