Rajukivi Oy

Rajukivi Oy

RAJUKIVI ON SANOJENSA TAKANA SEISOVA INFRA-ALAN AMMATTILAINEN Rakennamme ratkaisuja tulevaisuuden kaupunkeihin ja tuotantolaitoksiin. Rajukivi on kokenut louhinta- ja infra-alan kasvuyritys, joka palvelee asiakkaitaan Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Maskussa Turussa.
Rajukivi Oy on vuonna 2021 perustettu infra-alan toimija, jonka juuret ulottuvat sukupolvien taakse. Vastaamme muuttuvien markkinoiden haasteisiin toimimalla pääurakoitsijana pelikentällä, jonka taidamme. Yrityksessä noudatetaan kättä päälle – periaatetta. Kiven kovat työntekijämme yhdessä luotettavien aliurakoitsijamme kanssa toteuttavat louhinta- ja infrahankkeet sovitusti ajallaan, laadusta tinkimättä. Rajukivi omaa nykyaikaisen ja monipuolisen kaluston, joka takaa tiimin turvallisen työskentelyn sekä antaa mahdollisuuden tarttua haastaviinkin hankkeisiin.

Osoituksena vastuullisesta ja osaavasta urakoinnista Rajukivelle on myönnetty RALA toimialapätevyyden lisäksi laatu-sertifikaatti.