Sensoan Oy

Sensoan Oy

SENSOAN - SÄÄSTÄ JA TEHOSTA TOIMINTOJASI Räätälöityjen ja luotettavien IoT-ratkaisuidemme avulla teet dataan pohjautuvia päätöksiä. Säästät minimoimalla käyttökatkoja, virtaviivaistamalla toimitusketjuja sekä nostamalla tehokkuutta useissa erilaisissa käyttökohteissa.

SENSOAN TIEDONKERUU
Tämän päivän päätöksenteko perustuu dataan. Aloita tiedonkeruu nopeasti ja matalin kustannuksin. Sensoan Tiedonkeruu kerää haluamasi tiedon valitulla IoT-anturilla pilveen. Kokonaisvaltainen paketti sisältää kaikki aina anturista mittariston käyttöliittymään.

SENSOAN SUUNNITTELUPALVELUT
Sensoanin suunnittelijat auttavat ratkaisemaan tarpeesi silloin, kun valmista ratkaisua ei markkinoilta löydy.

Lähdemme liikkeelle ratkaistavasta ongelmasta tai jo valmiiksi tehdystä tuotemäärittelystä. Hallitsemme koko suunnitteluprosessin konseptoinnista ja käyttöliittymistä laitteen HW- ja ohjelmistosuunnitteluun.

Virrankulutuksen optimointi on entisillä matkapuhelinsuunnittelijoilla verissä. Viime vuosina erityisosaamista on kertynyt muun muassa Wirepas mesh -teknologian soveltamisesta projekteissa, joissa antureita tarvitaan paljon.

LTE-M tai NB-IoT tekniikat ovat valintojamme, jos halutaan tukeutua matkapuhelinverkkoon ja pitää virrankulutus pienenä.

Monissa projekteissa varsinkin virrankulutusta optimoitaessa valintamme on ollut käyttää Nordic Semiconductorin nrf52 tai nrf91 -tuoteperheitä. RTOS-ympäristössä käytämme mm. Zephyr-käyttöjärjestelmää.

Pilvipalveluissa käytämme Amazonin AWS Cloudia. IoT Core toimii MQTT-rajapintana anturidatalle. Tietovirtaa käsitellään kustannustehokkaasti serverless-moodissa. Käyttöliittymä- ja mobiilisovelluskehitystä teemme React- ja React Native työkaluilla.

Jos paikallista tiedonkäsittelyä tarvitaan enemmän, valjastamme Linuxin käyttöön.

Varmistamme myös tuotteen vaatimustenmukaisuuden ja hoidamme tarvittaessa tuotehyväksyntäprosessin.