HHJ-koulutukset

Lue lisää HHJ-kursseista:

Riitta Schroderus: Koulutuksen monet hyödyt
Puheenvuorossa HHJ-kehitysjohtaja Ismo Salminen

-koulutukset

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) –koulutusohjelman tarkoituksena on aktivoida ja kehittää hallitustyöskentelyä.
Se sopii sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille tai sitä harkitseville. Kurssi auttaa yrittäjiä sekä yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä paremmin.

HHJ-kurssin logo

Kurssi soveltuu hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen. Kurssista hyötyvät hallituksen jäsenet, johtajat ja johtoryhmän jäsenet, yrittäjät, hallitusammattilaiset sekä kuntayhtiöiden johtajat.

HHJ-kurssi kestää neljä iltapäivää, joiden lisäksi on ryhmätyö ja saat kirjan. Kurssilla käsitellään hallituksen kokoonpano, rooli, vastuut, riskienhallinta ja työskentelytavat erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta ja vahvasti käytäntöön soveltaen yritysesimerkkien kautta. Kurssilla on läsnäolopakko.

Järjestimme vuonna 2022 yhteensä viisi HHJ-kurssia, joista neljä toteutettiin kokonaan lähitoteutuksena.
Keväällä 2023 järjestetään kaksi lähikurssia sekä HHJ Puheenjohtajakurssi.

Kevään molemmat kurssit tulivat täyteen, mutta syksyn 2023 kursseilla on tilaa. Ilmoittautumislinkit tulossa lähiaikoina!

Katso tulevien kurssien aikataulut:

HHJ-puheenjohtaja kurssin logo

Puheenjohtajakurssilla käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtajalla pitää olla kyky kehittää omaa ja hallituksen jäsenten hallitustyöskentelyn osaamista, sillä toimiva hallitus on osakeyhtiön voimavara ja suunnannäyttäjä.

Kurssi soveltuu toimitusjohtajille, hallituksen puheenjohtajille ja puheenjohtajiksi aikoville. HHJ-Puheenjohtakurssi on kestoltaan puolitoista päivää.

Seuraava HHJ Puheenjohtajakurssi järjestetään Turussa ma-ti 22.-23.5.2023.

Onko sinulla kysyttävää HHJ-koulutuksista? Ota yhteyttä!

Elina Virta
Elina Virta
Koulutuskoordinaattori, koulutusjärjestelyt
040 757 7383