HHJ-koulutukset

Lue lisää HHJ-kursseista:

Riitta Schroderus: Koulutuksen monet hyödyt
Puheenvuorossa HHJ-kehitysjohtaja Ismo Salminen

-koulutukset

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -koulutusohjelman tarkoituksena on aktivoida ja kehittää hallitustyöskentelyä.
Se sopii sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille tai sitä harkitseville. Kurssi auttaa yrittäjiä ja yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä paremmin.

HHJ-kurssin logo

Kurssi soveltuu hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen. Kurssista hyötyvät hallituksen jäsenet, johtajat ja johtoryhmän jäsenet, yrittäjät, hallitusammattilaiset sekä kuntayhtiöiden johtajat.

HHJ-kurssi kestää neljä iltapäivää, joiden lisäksi on ryhmätyö ja saat kirjan. Kurssilla käsitellään hallituksen kokoonpano, rooli, vastuut, riskienhallinta ja työskentelytavat erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta ja vahvasti käytäntöön soveltaen yritysesimerkkien kautta. Kurssilla on läsnäolopakko.

Järjestämme vuonna 2024 yhteensä neljä HHJ-kurssia, jotka kaikki toteutetaan kokonaan lähitoteutuksena.

Syksyn kaikilla kursseilla on tilaa!

Katso tulevien kurssien aikataulut:

HHJ-puheenjohtaja kurssin logo

Puheenjohtajakurssilla käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtajalla pitää olla kyky kehittää omaa ja hallituksen jäsenten hallitustyöskentelyn osaamista, sillä toimiva hallitus on osakeyhtiön voimavara ja suunnannäyttäjä.

Kurssi soveltuu toimitusjohtajille, hallituksen puheenjohtajille ja puheenjohtajiksi aikoville. HHJ-Puheenjohtakurssi on kestoltaan puolitoista päivää.

Seuraavan Turussa järjestettävän kurssin ajankohta on keväällä 2025.

Onko sinulla kysyttävää HHJ-koulutuksista? Ota yhteyttä!