Vuosikirja

Vuosikirja ja kontaktit

Vuoden 2019 vuosikirjan myynti on käynnissä. Varaa yrityksellesi ilmoituspaikka suositusta julkaisusta.

Turun kauppakamarin Vuosikirja sisältää kattavan katsauksen edellisen vuoden toimintaan sekä mielenkiintoista tietoa alueen kehityksestä. Toimituksellisen osuuden lisäksi se tarjoaa myös monipuolisen toimialahakemiston tuotteiden ja palvelujen tarjoajista Varsinais-Suomessa. Vuosikirjan toimituksellisessa osuudessa on luettavissa myös edellisen vuoden aikana tehdystä vaikuttamistyöstä. Vuosikirja palvelee myös asiantuntijoiden ja yritysten hakemistona – verkkoversiosta suorat linkitykset sovitulla tavalla yrityksen sivuille tai somekanaviin.

Julkaisusta löytyvät luottamushenkilöt, asiantuntijat ja jäsenluettelo.

Vuoden 2019 Vuosikirja julkaistaan kevätkokouksessa. Se postitetaan kaikkiin jäsenyrityksiin, yhteistyökumppaneille sekä paikallisille että valtakunnallisille päätöksentekotahoille. Vuosikirja julkaistaan myös verkkoversiona.

Varaukset ja lisätiedustelut:

Helena Nikkanen                       Kimmo Rämö
helena.nikkanen@macall.fi   kimmo.ramo@macall.fi

0400 383 683                                 044 737 1012

– huomioithan, että yrityksesi toimintaa ja tuotteita on mahdollista esitellä laajemmin kts. sivut 13, 20, 22, 70 sekä 90 – 91.

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2019. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy