HHJ® – Hyväksytty hallituksen jäsen -kurssi, Turku

Turku

Jäsenille 2,500,00€ , Ei-jäsenille 2,700,00 €
HHJ logo

Tervetuloa lähikoulutukseen  6.9.–5.10.2022 klo 12.15 - 18.00! Koulutus järjestetään Turussa, Radison Blu Marina Palacessa.

Yrittäjä, yritysjohto, omistajat ja rahoittajat tarvitsevat tuekseen eri alojen kokeneita asiantuntijoita, liiketoimintaosaajia, jotta yritys kykenisi kaupallistamaan tuotteitaan, kasvamaan, uudistumaan ja laajentamaan markkina-alueitaan samalla säilyttäen kannattavuutensa.

Myös erilaiset murrokset kuten sukupolvenvaihdokset, omistajamuutokset, kansainvälistyminen, kasvunopeus ja markkinahäiriöt ovat helpommin hallittavissa, kun yrityksestä löytyy laajalti kokemusta. Hallitustyöskentelyn avulla voidaan parhaiten sitoa yritykseen sen tarvitsemat ulkopuoliset resurssit toimivan johdon tai yrittäjän tueksi.

Kategoriat:Koulutus, lähikoulutus