Jäsenaamukahvit: Ikäsyrjinnästä iättömään organisaatioon

Ajankohta ja paikka

Alkaa
13.6.2024
Päättyy
13.6.2024
Tapahtumapaikka
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone / Coco
Humalistonkatu 2
20100 Turku

Ikäsyrjintä koskettaa meitä jokaista jossain vaiheessa elämäämme. Se ei koske ainoastaan kokeneita konkareita, vaan iän perusteella monien eri-ikäisten mahdollisuuksia rajataan – täysin turhaan ja perusteetta.

Tervetuloa torstaina 13.6. klo 9.00–10.30 yhteistyössä Rastor-instituutin kanssa järjestettäville aamukahveille. Tilaisuudessa Rastor-instituutin toimitusjohtaja ja rehtori Toni Berkowits tuo käytännön esimerkkejä siitä, miten ikäsyrjintä näkyy Suomessa ja suomalaisissa työyhteisöissä, meidän kaikkien arjessa. Samassa yhteydessä hän maalaa maailmankuvaa, jossa eri-ikäiset ihmiset voivat toimia ilman negatiivista sisäistä puhetta hyväksyen itsensä ja toisensa juuri sen ikäisinä kuin he ovat.

Tervetuloa mukaan ajankohtaisen aiheen äärelle kuulemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan.

  OHJELMA

  8:30 Solo-hotelliaamiainen

  9:00 Tervetuloa, Turun kauppakamari

  Avaussanat ja Rastor-instituutin Turun toimipisteen esittäytyminen

  Ikäsyrjintä Suomessa ja suomalaisissa työyhteisöissä, Toni Berkowits, toimitusjohtaja, rehtori, Rastor-Instituutti

  Kysymyksiä ja keskustelua

  10:30 Tilaisuus päättyy

  Varsinaisen ohjelman päätteeksi mahdollisuus jatkaa keskusteluita

  Rastor-instituutti Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimuskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Olemme aidosti valtakunnallinen toimija. Palvelemme kaikkialla Suomessa sekä tietenkin verkossa.

  Tapahtuma on päättynyt.

  Katso tulevat tapahtumat