Jäsenaamukahvit: Menestyvä ja myyntikelpoinen yritys

Ajankohta ja paikka

Alkaa
25.9.2024
Päättyy
25.9.2024
Tapahtumapaikka
Radisson Blu Marina Palace Hotel
Linnankatu 32
20100 Turku

Ilmoittautuminen

Maksuton jäsentilaisuus 0 €

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta aamupalasta ja kuulemaan, kuinka talouden ohjaus ja raportointi saadaan valjastettua liiketoiminnan tueksi, ja mitä kaikkea omistajanvaihdokseen valmistautuessa tulee ottaa huomioon. Aamupalatilaisuus järjestetään yhteistyössä TietoAkselin kanssa keskiviikkona 25.9. klo 9:00–10:00.

Tule mukaan Menestyvä ja myyntikelpoinen yritys -tilaisuuteen, kuulemaan ja keskustelemaan mielenkiintoisista aiheista ja verkostoitumaan tilaisuuden isäntien sekä muiden tilaisuuteen osallistuvien kanssa.

  OHJELMA

  8:30 Herkullinen aamupala

  9:00 Tervetuloa

  Talouden ohjaus ja raportointi kannattavan liiketoiminnan tukena, Juha-Pekka Orava, myynti- ja markkinointijohtaja, TietoAkseli

  Omistajanvaihdokseen valmistautuminen, Anton Meriluoto, johtaja, vero- ja yhtiöoikeudelliset palvelut, TietoAkseli

  10:00 Tilaisuus päättyy

  Puheenvuorojen välissä ja tilaisuuden lopussa on aikaa keskustelulle!

  TietoAkseli on suomalainen asiantuntijayritys, joka tuo yhteen eri alojen parhaat asiantuntijat, skaalautuvat palvelut ja modernin teknologian. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme tekemään liiketoimintaan, henkilöstöön ja omistajuuteen liittyvistä tavoitteista totta. Tarjoamme valtakunnallisesti huippuluokan palveluita taloushallinnosta, palkanlaskennasta, tilintarkastuksesta sekä yritysjärjestelyistä. Lisäksi tarjolla myös vero- ja yhtiöoikeudelliset palvelut.Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja verkostoitumaan!

  Kategoriat:Tapahtuma, Maksuton jäsentapahtuma