Kuntakahvit: Mitä kuuluu Lieto?

Ajankohta ja paikka

Alkaa
14.8.2024
Päättyy
14.8.2024
Tapahtumapaikka
Avantin Lounas
Ydinkuja 2
21420 Lieto

Ilmoittautuminen

Maksuton jäsentilaisuus 0 €

Turun kauppakamari ja Lieto järjestävät keskiviikkona 14.8. klo 8:30–10:00 kuntakahvit. Lieto on palkittu keskikokoisten kuntien ykkössijalla viisi kertaa peräkkäin kuntien ja yrittäjien yhteistyötä ja elinkeinopolitiikan tilaa kartoittavassa Kuntabarometrissä. Tule Kuntakahveille kuulemaan Liedon ajankohtaisia kuulumisia. Keskusteluissa mm. alihankintamessujen mahdollisuudet yrityksille ja TE24-uudistuksen vaikutukset alueen toimijoille.

Tilaisuus on avoin kaikille Turun kauppakamarin jäsenyrityksille sekä muille alueen yrityksille.

SAAPUMINEN: Kuntakahvit järjestetään Liedon Avantissa, joka on nopeasti kehittyvä yritys- ja teollisuusalue. Avantin visiona on olla Turun alueen merkittävin logistiikan ja innovatiivisen uuden liiketoiminnan keskittymä, joka tuottaa kasvavaa lisäarvoa alueelle uusien innovaatioiden, työllistämisen ja vetovoiman kautta.

OHJELMA

8:00 Kahvitarjoilu

8:30 Tervetuloa ja tilaisuuden avaus, kaupunginjohtaja Mika Ingi, Lieto

Avantin alinhankintamessujen 25.9. mahdollisuudet yrityksille
- palveluiden markkinointi
- osaajien löytäminen
- verkostoituminen
- työmahdollisuuksien tarjoaminen

TE24-uudistus ja lähipalvelut Liedossa
Vuoden 2025 alusta työvoimapalveluiden järjestämisvastuu siirtyy valtiolta kunnille. Tavoitteena on palvelurakenne, joka edistää työntekijöiden nopeaa työllistymistä sekä lisää työ- ja elinkeinopalvelujen tuottavuutta, saatavuutta, vaikuttavuutta ja monipuolisuutta. Mitä uudistus tarkoittaa Liedossa?

Turun kauppakamarin terveiset

Kysymyksiä ja keskustelua

10:00 Tilaisuuden päätös

    Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja verkostoitumaan!

    Turun kauppakamarin kuntakahvit ovat kunnan ja yrityksien tapaamisia, jotka nostavat kuntien elinkeinoelämän eteen tekemän työn valokeilaan ja tarjoavat foorumin yhteiselle keskustelulle. Tilaisuuksissa esitellään uusia palveluita ja yritysalueita sekä kuullaan paikallisten yritysten arjesta. Tilaisuus on tarkoitettu niin kunnassa jo toimiville kuin siellä toimimisesta kiinnostuneille yrityksille sekä kunnan virkamiehille ja luottamushenkilöille.

    Kategoriat:Tapahtuma, Maksuton jäsentapahtuma