Kyberturva 2024: Kuinka hyvin yrityksesi toimintakyky on suojattu?

Ajankohta ja paikka

Alkaa
28.8.2024
Päättyy
28.8.2024
Tapahtumapaikka
Kulttuurikeskus Cruselli
Kullervontie 11
23500 Uusikaupunki

Ilmoittautuminen

Maksuton jäsentilaisuus 0 €

Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan muutti geopoliittista toimintaympäristöä 
olennaisesti nostaen tietoturvallisuuden, jatkuvuuden hallinnan ja kriisivarautumisen nopeasti uudelle tasolle myös Suomessa. Kyberturvallisuus koskettaa jokaista yritystä ja sen jokaista työntekijää yrityksen toimialasta ja kokoluokasta riippumatta.

Kyberturva 2024 -tapahtumassa keskiviikkona 28.8. klo 8:00–12:00 saat kokeneilta asiantuntijoilta arvokkaita vinkkejä oman yrityksesi toimintakyvyn suojaamiseen, digitaaliteknologian hyödyntämiseen ja kyberturvallisuusajattelun kehittämiseen. Tilaisuuden tarjoavat VSP, Uudenkaupungin kauppakamariosasto sekä Ukipolis, ja samasta yhtiöstä voi tilaisuuteen osallistua useampi edustaja.

Aamukahvia on tarjolla klo 8:00–9:00. Puheenvuorot päättyvät klo 11:30, jonka jälkeen tarjoamme samassa kiinteistössä toimivan hotelli Aquariuksen puolella lounaan. Tilaisuuden avaa VSP:n toimitusjohtaja Simo Rosendahl.

  Tilaisuuden puheenvuorot

  Kyberturvallisuus vuonna 2024 - ja katse tulevaisuuteen
  Jarno Limnéll, kyberturvallisuuden dosentti, turvallisuusasiantuntija

  Kyberturvallisuus kokonaisturvallisuuden ja hybridivaikuttamisen osana
  Veli-Pekka Nurmi, turvallisuusjohtaja, TVO:n Olkiluodon ydinvoimala

  Kyberturvallisuusriskien hallinta sekä kyberturvallisuuden kypsyystason mittaaminen ja kehittäminen
  Harri Koivunen, erityisasiantuntija, Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskus

  on työskennellyt turvallisuuden parissa yli 25 vuotta. Hän on kolmen yliopiston dosentti ja jäsen Maailman talousfoorumin asiantuntijaverkostossa. Limnéll toimii kansanedustajana. Koulutukseltaan hän on sotatieteiden tohtori, VTM ja upseeri (majuri evp).

  Tekniikan tohtori Veli-Pekka Nurmi on pitkän linjan turvallisuus- ja energia-ammattilainen. Tällä hetkellä hän työskentelee Teollisuuden Voima -konsernin turvallisuudesta sekä tutkimus- ja kehitystoiminnasta vastaavana johtajana. Aiemmin hän on toiminut pitkään mm. Onnettomuustutkintakeskuksen johtajana ja Tampereen Sähkölaitoksen toimitusjohtajana. Sotilasarvoltaan hän on komentajakapteeni. 

  on Kybermittari-palvelun tuoteomistaja ja työskennellyt Kyberturvallisuuskeskuksessa vuodesta 2018 alkaen vastuualueenaan tilannekuva- ja verkostopalveluihin liittyvät tehtävät. Tällä hetkellä hän toimii kyberturvallisuuden hallintaan, arviointiin ja kehittämiseen liittyvien palvelujen parissa.

  Tervetuloa mukaan!

  Kategoriat:Tapahtuma, Maksuton jäsentapahtuma