Hyvin suunniteltu budjetti

Budjetointi ei ole ainoastaan tulevaisuuden ennustamista ja numeroiden pyöritystä. Budjetointi voi toimia esimerkiksi henkilöstön motivointi- ja sitouttamiskeinona. Se voidaan laatia eri tarkoituksia varten eri aikajänteille ja eri tarkkuudella. Sitä voidaan käyttää myynti- ja ostotoimintojen johtamisessa jne.

Koulutuksessa käydään läpi edellä mainittuja asioita sekä laskujen avulla esitetään, miten pienet poikkeamat lähtötiedoissa (esimerkiksi hinnoittelussa ja kustannuksissa) voivat aiheuttaa suuriakin eroja toteutuneessa tuloksessa verrattuna siihen, mitä oli budjetoitu. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi, miten voidaan parantaa budjettien tarkkuutta sekä rullaavan budjetoinnin periaatteet. Koulutuksen punainen lanka on, että budjetointi on ennen kaikkea käytännön operatiivisten toimintojen suunnittelua ja palasiin purkamista eikä hihasta ravisteltujen kasvukertoimella varustettujen matemaattisten kaavojen käyttöä.

Luennoitsijana yritystalouden rautainen ammattilainen,  KTT, DI Toivo Koski, TulosAkatemia Oy.

klo 12.45-13     Ilmoittautuminen

klo 13.00

• Budjetoinnin eri lähtökohtia
  • Rullaava kassa- ja tulosbudjetointi
  • Budjettipoikkeamien analysointi

klo 16.00           Koulutus päättyy (iltapäiväkahvi klo 14.15)

Osallistumismaksu:

Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 280 € + alv 24 %, normaalihinta 405 € + 24 %. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja iltapäiväkahvitarjoilu. Laskutamme maksun koulutuksen jälkeen.

Lisätietoa koulutuksesta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: ke 12.9. mennessä

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista koulutuksista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

Tarkemmat tiedot

19.9.