Rakentamisen tiedonantovelvollisuus

Rakentamisen tiedonantovelvollisuus siirtyy loppuvuodesta VALMIS-ohjelmistoon ja tästä syystä järjestelmään on tulossa muutoksia urakka- ja työntekijätietoihin. Muutoksissa osa nyt kerättävistä tiedoista poistuu ja osa muuttuu pakolliseksi. Puolen päivän koulutuksessa päivitetään tiedonantovelvollisuuteen liittyviä asioita.

Luennoitsijana ylitarkastaja Pirkko Vuori, Verohallinto. Pirkko Vuori on työskennellyt Verohallinnossa yli 15 vuotta toimien monipuolisissa verotustehtävissä mm. kansainvälisessä verotuksessa, ennakkoperinnässä ja harmaan talouden torjuntaan tähtäävissä hankkeissa.

Ohjelma:

klo 8.45-9 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

klo 9.00

Tilaajan tiedot urakoista
•Mistä pitää antaa urakkatiedot?
•Mitä tietoja urakoista annetaan?
•Milloin ja miten tiedot toimitetaan?
•Tietojen toimittamisen erilaiset tavat ja niiden soveltaminen

Veronumero
•Kenellä pitää olla veronumero?
•Kenen vastuulla on valvoa veronumeroa?

Työntekijätietojen antaminen
•Mistä pitää antaa työntekijätiedot
•Mitä tietoja työntekijöistä kerätään?
•Päätoteuttajan ja työnantajien roolit sekä vastuut

klo 12.00      Koulutus päättyy

Osallistumismaksu:

Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 280 € + alv 24%, normaalihinta 405 € + alv 24 %.
Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja aamukahvitarjoilu. Laskutamme maksun koulutuksen jälkeen.

Lisätietoa koulutuksesta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: ti 1.10. mennessä

Peruutusehdot:

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista koulutuksista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

8.10.
Tapahtumaluokat: