Valiokuntastartti 2022

19.1.2022 klo 14:00 - 16:00

Aloitamme vuoden 2022 valiokuntatyön yhteisellä tilaisuudella keskiviikkona 19.1. kello 14–16 Turun messukeskuksessa.

Tapahtumassa saamme kuulla Turun kaupungin pormestari Minna Arven puheenvuoron sekä varapormestarien ajankohtaiset asiat omilta vastuualueiltaan. Tilaisuudessa kuulet myös Turun kauppakamarin terveiset ja lyhyen tiivistyksen valiokuntatyöskentelyn käytännöistä.

Kahvia on tarjolla 13:30 alkaen ja pientä suolaista myös tilaisuuden päätyttyä.

Tervetuloa mukaan verkottumaan ja aloittamaan valiokuntavuosi 2022!

13:30 Kahvitarjoilu

14:00 Tilaisuuden avaus

• Minna Arve
  • Piia Elo
  • kauppakamari
  • Elina Rantanen
  • Ville Valkonen

16:00 Tilaisuus päättyy – kahvitarjoilu jatkuu

Huom. Tilaisuus on vain Turun kauppakamarin valiokuntien jäsenille.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Osallistuessasi lähikoulutukseen tai -tapahtumaan odotamme, että olet saanut kaksi koronavirusrokotetta, olet sairastanut koronavirustaudin 6 kuukauden sisällä tai sinulla on tuore (72 h) negatiivinen testitulos. Käytäthän tilaisuudessa myös maskia.

19.1.2022
Tapahtumaluokka: